Városlista
2024. április 29, hétfő - Péter

Hírek

2016. Október 03. 15:30, hétfő | Helyi sport
Forrás: Nemzeti Sport

Footgolf: magyar siker a kisoroszi nemzetközi tornán

Footgolf: magyar siker a kisoroszi nemzetközi tornán

Magyarország nyerte a csapatversenyt a Kisorosziban rendezett IV. Hungarian International Footgolf Openen, amely az európai körverseny 13. állomása volt.

Egyéniben a holland Jim Kuipers győzött úgy, hogy csak többszöri szétlövés után dőlt el a dobogósok kiléte. Másodikként az argentin Matias Perrone, harmadikként a szlovák Tomás Bartko zárt – a magyar szövetség tájékoztatása alapján. Hazai részről Podusil György sokáig harcban volt az elsőségért, a hajrában azonban hibázott, s a kilencedik helyen végzett, így a legjobb magyar Papp Péter lett az ötödik helyével.

A kétnapos versenyt a Magyar Golf Club Puskás és Albert pályáján bonyolították, kétszer tizennyolc szakaszt teljesített a 14 országból érkezett 113 játékos.

A csapatversenybe a négy legjobb egyéni eredményt számították be, s ez alapján a magyarok végeztek az élen, minimális különbséggel megelőzve a hollandokat, míg a harmadikak a szlovákok lettek. A nők versenyét a szlovák Rebeka Rezna nyerte Major Ilona és az olasz Anna Maria Castelli előtt.

A 2009-ben, Hollandiából indult sportág lényege gyakorlatilag megegyezik a golféval, ám itt futball-labdát kell lábbal a lyukba juttatni, minél kevesebb kísérletből.

Fotó: magyargolfclub.hu

Ha érdekelnek a hasonló tartalmú cikkek, lájkold a Facebook oldalunkat: Infováros Szentendre ... és ne felejtsd el a cikket megosztani az ismerőseiddel, hogy ők is elolvashassák azt.

Címkék: footgolf, golf, Kisoroszi, Sport

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 29. 06:00, hétfő | Külföld

Hivatalos meghívásra előre be nem jelentett látogatást kezdett Elon Musk Kínában

Elon Musk, a Tesla elektromosautó-vállalat vezetője a kínai nemzetközi kereskedelmi tanács meghívására előre be nem jelentett látogatást kezdett vasárnap az ázsiai országban, és találkozik magas rangú kínai vezetőkkel -

2024. Április 29. 06:00, hétfő | Belföld

Napos, száraz idő várható a jövő első felében

Napos, száraz, meleg idő várható a hét első felében, május 1-jén a délutáni órákban 24 Celsius-fok körüli csúcshőmérsékletre van kilátás.

2024. Április 29. 06:00, hétfő | Sport

Hat pontra faragta hátrányát a Kisvárda

Az utolsó előtti Kisvárda meglepetésre legyőzte vasárnap a második helyért harcoló, vendég Fehérvárt az NB1-ben, ezzel hat pontra faragta hátrányát a tizedik, már bennmaradó helyen álló Újpesttel szemben.

2024. Április 28. 09:04, vasárnap | Belföld

Az ötös lottó nyerőszámai

A televízióban közvetített számsorsoláson az alábbi nyerőszámokat húzták ki szombaton az ötös lottón: