Városlista
2024. május 19, vasárnap - Ivó, Milán

Hírek

2014. Március 04. 08:21, kedd | Helyi
Forrás: Nagy Olivér

Fordulatos meccsen hiába a kemény hajrá - kikaptak junior kosarasaink

Fordulatos meccsen hiába a kemény hajrá - kikaptak junior kosarasaink

Rendkívül fordulatos meccset játszottak a Szentendrei Kosárlabda SE junior játékosai a hét-végén a MALÉV SC ellen. A fiúk nagy előnyt dolgoztak le, majd nagyarányú vezetést sze-reztek, de végül elmaradt a győzelem.

Szombaton a MALÉV SC ellen játszott hazai mérkőzést a Szentendrei KSE junior csapata. Ez volt az SZKSE második összecsapása a MALÉV ellen, mely végül nagy küzdelemmel és hajrával zárult.

A játék első negyede nagyon szorosnak ígérkezett. Bár az első percekben még a MALÉV vezetett, jó tízpontos előnnyel, a negyed végére mégis a szentendreiek szereztek előnyt. A második negyedben a szentendreiek belelendültek a játékba, sikeres támadásaiknak és véde-kezéseiknek köszönhetően már több mint tíz ponttal vezettek a fiúk.

A harmadik negyedben azonban minden a visszájára fordult, miután a MALÉV védekezésnél elkezdett zónát játszani. Innentől kezdve szentendreieknek alig akadt egy két ponttal záruló támadásuk, védekezésben pedig többször előfordult, hogy csak úgy átengedték az ellenfelet a labdával.

A negyedik negyed elején a MALÉV már jó húsz ponttal vezettet, amikor Szentendre elkez-dett letámadást játszani, ami végül eredményesen be is vált, és így a csapat elkezdte vissza-hozni az eredményt.

Csak túl késő volt már és az utolsó percekben a támadásnál elkövetett kisebb hibák a MALÉV malmára hajtották a vizet, így végül az eredmény:
Szentendrei KSE - Malév SC 48-57

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 18. 16:00, szombat | Belföld

Baleset-tűz

Meghalt egy ember egy dombóvári háztűzben

2024. Május 18. 11:00, szombat | Sport

RÖVIDHÍR!

3x3-as olimpiai selejtező - Győzött a férfi válogatott, szombaton dől el a továbbjutás

2024. Május 18. 11:00, szombat | Életmód

Kormány-egészség

Hornung Ágnes: ismét támogatásra pályázhatnak az 1-es típusú diabétesszel foglalkozó civil szervezetek

2024. Május 18. 09:24, szombat | Külföld

Voks 24 - Volt, amikor egy EP-mandátumhoz 116 ezer szavazat is elég volt

Az eddigi legmagasabb európai parlamenti (EP-) választási részvételnél, 2019-ben, csaknem 174 ezer szavazatra volt szükség ahhoz, hogy egy európai parlamenti (EP-) lista átlépje Magyarországon az 5 százalékos küszöböt