Városlista
2024. május 20, hétfő - Bernát, Felícia

Hírek

2016. November 02. 09:00, szerda | Helyi
Forrás: Pest Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság

Fotók a leégett asztalos műhelyről

Fotók a leégett asztalos műhelyről

Mint azt tegnap közöltük, sajnálatos módon egy asztalos műhely teljes egészében leégett, ami egy ember életet is követelt Pomázon.

Kigyulladt és teljes terjedelmében égett egy kettőszáz négyzetméteres asztalos műhely hétfő kora esti órákban Pomázon, a Határ utcánál. A műhely ötven négyzetméteres része lakásnak volt kialakítva, ahol a tűzoltók egy megégett embert találtak, az ő életét már megmenteni nem lehetett, a helyszínen elhunyt. A pomázi önkormányzati, szentendrei, fővárosi hivatásos – közel harminc tűzoltó – hat vízsugár segítségével oltották el a lángokat, a munkájukat a Pest megyei katasztrófavédelmi műveleti szolgálat irányította. A tűz további épületekre nem terjedt át, lakosságvédelmi intézkedésre nem került sor. A Pest Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság tűzvizsgálati eljárás keretében vizsgálja a tűz keletkezésének okát és körülményeit.

A Pest Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság fotókat is tett közzé a szerencsétlen eseményről.

Fotó: BM OKF médiaszerver/PMKI KMSZ

Ha érdekelnek a hasonló tartalmú cikkek, lájkold a Facebook oldalunkat: Infováros Szentendre ... és ne felejtsd el a cikket megosztani az ismerőseiddel, hogy ők is elolvashassák azt.

Címkék: baleset, pomáz, tűz

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 19. 17:32, vasárnap | Belföld

Hajóbaleset Verőcénél - BRFK: továbbra is keresik az eltűnteket

Továbbra is keresik a szombat éjjeli dunai hajóbalesetben eltűnteket, a Verőcétől délre található teljes magyarországi folyószakaszon

2024. Május 19. 17:10, vasárnap | Sport

Emilia Romagna Nagydíj - Verstappen győzött Imolában

A címvédő és háromszoros világbajnok Max Verstappen, a Red Bull versenyzője nyerte a Forma-1-es Emilia Romagna Nagydíjat vasárnap, ezzel tovább növelte az előnyét az összetettben.

2024. Május 18. 16:00, szombat | Belföld

Baleset-tűz

Meghalt egy ember egy dombóvári háztűzben

2024. Május 18. 11:00, szombat | Sport

RÖVIDHÍR!

3x3-as olimpiai selejtező - Győzött a férfi válogatott, szombaton dől el a továbbjutás