Városlista
2020. május 30, szombat - Zsanett, Janka

Hírek

2012. Október 11. 16:45, csütörtök | Helyi

Fotókiállítás a korzó emlékére

Fotókiállítás a korzó emlékére

A szentendrei korzó emlékére fotókiállítás nyílik szombaton a V-8-ban, ahol a sétány egykori látványával lehet megismerkedni.

Szombaton 17 órakor nyílik meg a V-8 Uszoda és Szabadidőközpontban és a Társság az Élhető Szentendréért Egyesület szervezésében A szentendrei korzó emlékére rendezendő kiállítás, melyen a régió korzóról készült képeket tekinthetik meg az érdeklődők. A kiállítást Török Katalin művészeti író nyitja meg.

Ezek érdekelhetnek még

2020. Május 30. 13:00, szombat | Sport

Kiderült, hogy ki volt a legjobban kereső sportoló az elmúlt egy évben

A 20-szoros Grand Slam-győztes teniszcsillag Roger Federer volt a legjobban kereső sportoló az elmúlt egy évben, derült ki a Forbes magazin felmérésből.

2020. Május 30. 12:09, szombat | Belföld

Minden eddiginél többen kérték márciusban a csokot

Minden eddiginél többen igényelték márciusban a családi otthonteremtési kedvezményt (csok) - írta a Magyar Nemzet szombaton.

2020. Május 30. 11:03, szombat | Külföld

Washington megszünteti kapcsolatait a WHO-val és visszavonja Hongkong különleges kereskedelmi státusát

Washington megszünteti minden kapcsolatát az Egészségügyi Világszervezettel (WHO), valamint a kínai jogsértés miatt visszavonja Hongkong különleges kereskedelmi státusát

2020. Május 30. 10:09, szombat | Belföld

Megfelelő intézkedésekkel minimális a fertőzésveszély a repülőgépeken

A légiközlekedésben bevezetett egészségügyi intézkedésekkel minimálisra csökkenthető annak az esélye, hogy valaki egy légi járaton fertőződjön meg koronavírussal