Városlista
2024. május 19, vasárnap - Ivó, Milán

Hírek

2013. Június 08. 17:46, szombat | Helyi
Forrás: Takács Bálint

Gátat tört a Duna Tahitótfalunál, Budakalásztól a 11-es főút lezárva! FOTÓK

Gátat tört a Duna Tahitótfalunál, Budakalásztól a 11-es főút lezárva! FOTÓK

Lezárták 14 órakor a 11-es főutat Szentendrétől a Dunakanyar felé, mondta el Tarnai Richárd, a pest megyei kormánymegbízott, Szentendrén a mobilgátnál.

Budakalásztól egészen a Dunakanyarig lezárták a 11-es főutat. A zárásra azért volt szükség, mert gátat tört a Duna Tahitótfalunál, és hogy az autósok ne akadályozzák a katasztrófavédelmi szervek munkáját, mondta el Tarnai Richárd. Továbbá lezárták az összes kerékpárutat is, és a Dunakorzón is csak gyalogosan lehet közlekedni.

Dietz Ferenc polgármestere kifejtette, a város 95 százalékos készültségben van, a Duna reggel elérte a 2006-os rekord 760 centimétert. A mobilgát tökéletesen működik és jelenleg a Bükkös-patak zsilip rendszerét erősítik meg, továbbá mindenkit arra kérnek, hogy ne induljanak el a Dunakanyar térségébe.

Kedves Olvasónk is felhívja az útlezárásra mindenki figyelmét Facebook oldalunkon!
„Senki ne menjen Tahi felé! Tahi és Leányfalu határán, megcsúszott a gát, és beragadt egy csomó autó! Páran a Tavasz utcán próbáltak meg kijutni, de az is bedugult, illetve egy autó megcsúszott a rossz úton. Azt mondják kb 6 óra felé megpróbálják megnyitni az utat és átereszteni az autókat, de nem mondanak semmi biztosat. Aki a Nyár utca környékén lakik segítsen a beragadt autósoknak, vízzel, élelemmel!

Kapcsolódó galéria

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 19. 17:32, vasárnap | Belföld

Hajóbaleset Verőcénél - BRFK: továbbra is keresik az eltűnteket

Továbbra is keresik a szombat éjjeli dunai hajóbalesetben eltűnteket, a Verőcétől délre található teljes magyarországi folyószakaszon

2024. Május 19. 17:10, vasárnap | Sport

Emilia Romagna Nagydíj - Verstappen győzött Imolában

A címvédő és háromszoros világbajnok Max Verstappen, a Red Bull versenyzője nyerte a Forma-1-es Emilia Romagna Nagydíjat vasárnap, ezzel tovább növelte az előnyét az összetettben.

2024. Május 18. 16:00, szombat | Belföld

Baleset-tűz

Meghalt egy ember egy dombóvári háztűzben

2024. Május 18. 11:00, szombat | Sport

RÖVIDHÍR!

3x3-as olimpiai selejtező - Győzött a férfi válogatott, szombaton dől el a továbbjutás