Városlista
2024. május 19, vasárnap - Ivó, Milán

Hírek

2014. Március 11. 08:26, kedd | Helyi
Forrás: Szentendrei KSE

Gyenge kezdés, erős hajrá, nőnapi ajándék, újra pályán a junior kosarasok

Gyenge kezdés, erős hajrá, nőnapi ajándék, újra pályán a junior kosarasok

Rendkívül fordulatos mérkőzésen egy erős hajrával végül nagy különbséggel nyertek a hétvégén, hazai pályán a szentendrei junior kosarasok, akik mindezt követően még nőnapi köszöntést is tartottak a szurkolóik közt.

Szentendrei KSE – Kiss Lenke KS (Mérges Gergely összefoglalója)

Hazai pályán játszhattak szombat délután a szentendrei fiúk a budapesti Kiss Lenke KS csapata ellen. A mérkőzés izgalmasnak ígérkezett, hiszen mindkét csapat hasonló helyet foglalt el a tabellán a mérkőzés kezdete előtt, és egy esetleges győzelem előrelépést jelentett volna mindkét oldalon.

Az elvárásoknak megfelelően a meccs izgalmasan indult, fej-fej mellett haladtak az alakulatok, bár a vendégcsapat szerzett vezetést, a hazaiak tartani tudták az ütemet és 14-15-ös vendégvezetéssel fordultak a felek a 2. negyedre.

A 2. negyedben az elsőhöz hasonlóan a küzdésé volt a főszerep, hol az egyik, hol a másik együttes szerzett vezetést, végül a szentendreiek 16-15-re megnyerték ezt a játékrészt és összességében 32-32-es döntetlen állással várták a második félidő eseményeit, bár a jobb helyzetkihasználással már az első két játékrészben is megléphették volna a szentendreiek ellenfelüket, de sajnos sok könnyű dobás kimaradt, amiket az fővárosiak gyorsindításokkal toroltak meg.

A 2. félidőre aztán megtört a jég, a szentendreiek elkapták a fonalat, a védekezés és a támadás is jelentősen feljavult, így a 3. negyedet 20-18-ra, míg a negyedik, utolsó negyedet 18-11-re nyerték meg a hazaiak. Így összességében 70-59-es hazai győzelem született.

Szentendrei Kosárlabda SE

A mérkőzés után a hazai játékosok a meglepetés erejével hatva köszöntötték fel a megjelent női szurkolókat nőnap alkalmából, megköszönve a biztatást és remélve, hogy az elkövetkező mérkőzésekre is egyre több szurkoló látogat ki.

A következő mérkőzésen március 22-én idegenben Kőbánya csapata vár Szentendre kosarasaira, ami minden bizonnyal nehezebb meccs lesz, így elkelhet a szurkolók segítsége.

Kapcsolódó cikkek:
Hidegzuhany Hidegkúttól – kikaptak felnőtt kosarasaink
Segítsük a szentendrei kosarasokat!

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 18. 16:00, szombat | Belföld

Baleset-tűz

Meghalt egy ember egy dombóvári háztűzben

2024. Május 18. 11:00, szombat | Sport

RÖVIDHÍR!

3x3-as olimpiai selejtező - Győzött a férfi válogatott, szombaton dől el a továbbjutás

2024. Május 18. 11:00, szombat | Életmód

Kormány-egészség

Hornung Ágnes: ismét támogatásra pályázhatnak az 1-es típusú diabétesszel foglalkozó civil szervezetek

2024. Május 18. 09:24, szombat | Külföld

Voks 24 - Volt, amikor egy EP-mandátumhoz 116 ezer szavazat is elég volt

Az eddigi legmagasabb európai parlamenti (EP-) választási részvételnél, 2019-ben, csaknem 174 ezer szavazatra volt szükség ahhoz, hogy egy európai parlamenti (EP-) lista átlépje Magyarországon az 5 százalékos küszöböt