Városlista
2024. május 7, kedd - Gizella

Hírek

2011. December 10. 15:03, szombat | Bulvár
Forrás: Story Online

Győzike: "A lányom piros rúzsába szeretett bele Rihanna!"

Győzike:

Gáspár Győző sem forintot, sem eurót nem fizetett, lánya mégis megjárta a mennyországot Rihanna magyarországi koncertjén.

Egy napja érik a támadások Gáspár Győzőt, akit mindenki azzal vádol, hogy lefizette Rihanna menedzsmentjét, hogy az énekesnő az ő lányát hívja fel a forgószínpadra, mint azt a Nők Lapja Cafe is megírta. "A Gáspár család mélységesen fel van háborodva, de közben örül is, mert ez a sok ostoba, irigy ember a lányomtól már nem tudja elvenni ezt az érzést" - mondja Győzike, majd bevallja: teljesen kikészíti az egész napos csatározás, pedig ő semmit nem tett annak érdekében, hogy lányát válassza ki a világsztár. "Dukai Regina által tervezett ruhát viselt, egy gyönyörű piros rúzzsal. Talán a ruhába, vagy a rúzsba szeretett bele Rihanna, aki így is hívta fel a lányomat a színpadra, hogy a piros szájú lány" - meséli Győző, aki maga is csak a koncert után értesült a történtekről. "Este hatkor kitettem őket, aztán én mentem a stúdióba, mert január közepén jelenik meg az új szólóalbumom. 11-re mentem vissza értük, és már a parkolóban kötözködtek velem az emberek. Nem baj. A lányom az autóbalesete után megjárta a poklot, most pedig a mennyországot!"
Persze, sokan csak magyarázkodásnak tartják, amiket Győzike mond. Sőt, egyesek azzal is megvádolták Evelint, hogy kifejezetten élvezte azt a laza orgiát, amit Rihanna produkált vele, a legbántóbb megjegyzések szerint azért, mert amúgy is biztos a nőket szereti. Pedig mindez csak show volt, semmi más.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 07. 14:10, kedd | Bulvár

Böde Dániel folytatja pályafutását

Meghosszabbította szerződését Böde Dániel, a labdarúgó OTP Bank Ligában szereplő Paksi FC támadója, aki így a 19. élvonalbeli szezonjára készülhet a nyáron.

2024. Május 04. 06:00, szombat | Bulvár

Kövér László az Ománi Szultánság Súra Tanácsának elnökét fogadta

Khálid bin Hilál Al-Máváli sejket, az Ománi Szultánság Súra Tanácsának elnökét fogadta Kövér László, az Országgyűlés elnöke az Országházban - közölte az Országgyűlés Sajtóirodája pénteken az MTI-vel.

2024. Április 30. 13:40, kedd | Bulvár

Több millió forintos arany ékszerekre is lehet licitálni a NAV oldalán

Több millió forintos arany ékszerekre is lehet licitálni a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) oldalán.