Városlista
2024. április 19, péntek - Emma

Hírek

2013. Február 07. 11:00, csütörtök | Helyi
Forrás: lvp

Gyűjtsük a farsangi fotókat! – játék

Gyűjtsük a farsangi fotókat! – játék

Gyűjtse mindenki a farsangi, beöltözős fotóját, mert amellett, hogy egy kellemes élményt örökít meg, hamarosan új fotójátékunknak is ezek a képek lesznek a főszereplői.

Bizonyára mindenki fotóarchívumában található egy-két farsangi, beöltözős kép, mellyel akár nevezhet is február közepén induló farsangi fotóversenyünkre. Persze még a mostanság zajló bulikban is készülhetnek friss képek, melyeket szintén örömmel fogadunk majd újabb játékunkon. Kíváncsian várjuk, hogy ki milyen kreatív jelmezbe bújt, vagy esetleg készített magának, ezzel is ötletet adva másoknak. Természetesen a beküldött fotókra majd szavazni kell, és amelyik a legtöbb voksot gyűjti be, azt megajándékozzuk! A tervek szerint a megmérettetésre korhatár, nem és minden egyéb megkötés nélkül jelentkezhet bárki.

Így arra buzdítjuk a játékos kedvű farsangozókat, hogy ragadjanak fényképezőt, vagy keresgéljenek fotóik között, és játszunk együtt! A játék majd Valentin napi szerelmes párok versenyünk után indul!

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 18. 14:32, csütörtök | Belföld

Átadták a 33. számú főút 2x2 sávra bővített újabb szakaszát

Elkészült a 33. számú főút újabb szakasza, ezzel Debrecentől Látóképig 2x2 sávon közlekedhetnek a járművek - hangzott el az útszakasz csütörtöki átadó ünnepségén.

2024. Április 18. 14:30, csütörtök | Belföld

A kormány szerint a vendégmunkások nem fogják kiszorítani a magyarokat a magyar munkahelyekről

A vendégmunkások nem fogják kiszorítani a magyarokat a magyar munkahelyekről - mondta a Nemzetgazdasági Minisztérium foglalkoztatáspolitikáért felelős államtitkára csütörtökön a Kossuth rádió műsorában.

2024. Április 18. 14:29, csütörtök | Belföld

Magyarországon nőtt a második legnagyobb arányban a tisztán elektromos autók értékesítése márciusban

Magyarországon nőtt a második legnagyobb arányban a tisztán elektromos autók értékesítése márciusban - közölte az Energiaügyi Minisztérium (EM) csütörtökön a Facebook oldalán közzétett bejegyzésben.

2024. Április 18. 14:27, csütörtök | Belföld

Kis és közepes vállalkozók kaphatnak teret az eMagon

Együttműködést kötött a VOSZ és az eMAG a magyar kkv-k online értékesítési csatornáinak fejlesztésére