Városlista
2024. május 9, csütörtök - Gergely

Hírek

2014. December 03. 07:59, szerda | Helyi
Forrás: Szentendrei Kosárlabda SE

Hajrában esett hárompontosokon múlott a junior kosarasok meccse

Hajrában esett hárompontosokon múlott a junior kosarasok meccse

Szoros meccset vívott a Szentendrei Kosárlabda SE junior csapata múlt hétvégén a TF Budapest együttese ellen. A mérkőzés hajrájában esett hárompontosok végül a fővárosiak javára fordították az eredményt.

Szentendrei KSE - TF Budapest (Nagy Olivér beszámolója)

Szombaton Leányfalun hazaiként lépett pályára junior csapatunk a Tehetséges Fiatalok ellen, akik erős csapatnak ígérkeztek, ezért egy nagyon hajtós meccsre számítottunk.

Az alakulatnak már az első negyedtől kezdve elég nehéz dolga volt, mivel az ellenfél az első pillanattól kezdve egészpályán letámadott, amit meg is tehetett, mivel cserére volt elegendően sok játékosa.

Ennek ellenére legtöbbször sikerült áttörnünk a letámadáson, bár sajnos a kelleténél többször előfordult, hogy egy-egy rossz passzt sikerült elfogniuk, és azt értékesíteniük. Az első negyedet mi nyertük, a másodikat viszont egy ponttal ellenfelünk.

Hajrában esett hárompontosokon múlt a junior kosarasok meccse

A harmadik negyed, a játék talán egyik legmeghatározóbb pontja, lényegében ugyanúgy alakult, mint az első félidő játéka, csak mindkét csapat az előző negyedhez képest mintha újra erőre kapott volna.

Az ellenfél továbbra is folytatta az agresszív letámadást, ami legtöbbször elég durvára sikeredett és sokszor faultot eredményezett. Ez nem kedvezett nekünk, mivel mi nem voltunk olyan nagy létszámban.

Az utolsó negyedben sem tudta egyik csapat sem huzamosabb ideig megszerezni a vezetést, egészen a negyed második feléig, amikor az ellenfélnek két egymás utáni hárompontos dobása is sikeres lett, így majdnem tíz pontos előnyre tettek szert.

Sajnos a játék utolsó percei nem a mi javunkra fordultak, az ellenfél támadásait, még ahogy kivédekeztük, de támadásba szinte alig tudtunk pontot szerezni.
Így végül a TF nyert 62-53-ra.

Kapcsolódó cikkek:
Pályán a legnagyobb és legkisebb szentendrei kosarasok - összefoglalók
Nagyarányú sikert könyveltek el a kosaras lányok

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 09. 09:43, csütörtök | Sport

Konferencia Liga: Elsőként a Fiorentina jutott döntőbe

2024. Május 09. 09:40, csütörtök | Kék hírek

Lőfegyvereket és hangtompítókat találtak a pénzügyőrök egy albán autóban

Lőfegyvereket és hangtompítókat találtak a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) pénzügyőrei egy albán rendszámú autóban az M5-ös autópálya hetényi pihenőhelyén.

2024. Május 09. 09:39, csütörtök | Belföld

Orbán Viktor fogadta az állami látogatásra Magyarországra érkező kínai államfőt

Orbán Viktor miniszterelnök és felesége, Lévai Anikó szerda este a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtéren fogadta Hszi Csin-pinget, a Kínai Népköztársaság elnökét és házastársát

2024. Május 09. 06:00, csütörtök | Külföld

Ukrán elnök: Ukrajna érdekelt a jószomszédi kapcsolatokban Magyarországgal

Ukrajna érdekelt a jószomszédi kapcsolatokban Magyarországgal, és a kétoldalú együttműködés fejlesztésében a kereskedelem, az energia és a logisztika területén