Városlista
2024. június 16, vasárnap - Jusztin

Hírek

2013. November 09. 18:08, szombat | Kék hírek
Forrás: MTI

Halálos baleset a Várkert Bazár építkezésén

Halálos baleset a Várkert Bazár építkezésén

Halálos balesetet szenvedett egy munkás a Várkert Bazár területén zajló építkezésen szombaton. A helyszínt lezárták, a rendőrség és a munkavédelmi hatóság megkezdte a vizsgálatot - közölte a Várgondnokság Nonprofit Kft. az MTI-vel.

Közleményük szerint az áldozat egy tapasztalt ács, aki tetőácsolás közben szenvedett balesetet. A kiérkező mentők már nem tudtak segíteni a férfin, aki a helyszínen életét vesztette.
A helyszínt a rendőrség lezárta, a baleset körülményeinek vizsgálatát a rendőrség és a munkavédelmi szakértői bizottság közösen végzi. A baleset okairól, pontos körülményeiről csak a vizsgálat lezárultakor lehet majd biztosat tudni - írták.
A közleményben a Várgondnokság és az építkezést kivitelező cégek részvétüket fejezték ki az elhunyt családtagjainak.

MTI Fotó: Lakatos Péter

Címkék: Baleset-munkahely

Ezek érdekelhetnek még

2024. Június 12. 12:39, szerda | Kék hírek

A NAV csaknem 3000 hamis alkatrészt és autódiagnosztikai eszközt szűrt ki a piacról tavaly

Csaknem 3000 hamis autóalkatrészt, autódiagnosztikai eszközt és szoftvert szűrt ki a piacról tavaly a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) a Járműipari Forgalmazók Szellemi Tulajdonvédelmi Szakmai Egyesületének (JAF) szakmai támogatásával.

2024. Június 07. 07:16, péntek | Kék hírek

Hármas gyilkosság történt Szerbiában

Hármas gyilkosság történt csütörtökön a kelet-szerbiai Knjazevacon, ahol egy 22 éves férfi meggyilkolta az apját, a nagyanyját és a nagyapját - közölte Ivica Dacic belügyminiszter.

2024. Június 06. 09:24, csütörtök | Kék hírek

Büntetőeljárás indult a vízbe fulladt 5 éves kisfiú ügyében

A rendőrség közigazgatási és büntetőeljárást is indított a szerdán délelőtt Hajdúszováton megfulladt 5 éves kisfiú halálesete pontos körülményeinek tisztázásáért

2024. Június 04. 14:05, kedd | Kék hírek

Bűnügyi felügyelet alá helyezték Gyárfás Tamást

A másodfokon eljáró Fővárosi Ítélőtábla az elsőfokú bíróság döntését megváltoztatva elrendelte Gyárfás Tamás elsőrendű vádlott bűnügyi felügyeletét a Fenyő János médiavállalkozó megöletése miatt indult ügyben kedden.