Városlista
2024. május 14, kedd - Bonifác

Hírek

2013. Május 09. 08:35, csütörtök | Helyi
Forrás: lvp

Hamarosan nyit Szentendre legrangosabb wellness hotelje

Hamarosan nyit Szentendre legrangosabb wellness hotelje

Hamarosan nyit Szentendre legrangosabb wellness hotelje, a Bükkös Hotel**** & Spa. A Bükkös patak partján álló korábbi panzió 100 millió forintos támogatással alakult át négycsillagos Spa hotellé.

Szentendre az ország egyik leglátogatottabb városa, mindezt jól mutatja, hogy évente kétmillió turista érkezik ide. A rengeteg idelátogató ellenére azonban nem volt olyan rangos hotelje Szentendrének, amely kellőképpen illett volna a város hangulatához. Ez viszont a négycsillagos Bükkös Hotel**** & Spa-nak köszönhetően júniustól megváltozik, a jövő hónapban nyit ugyanis a város új szállodája.

A belvárosban a Bükkös patak partján, a korábbi Bükkös Panzió alakult át 100 millió forintos támogatással néhány hónap alatt SPA hotellé, mely 22 szobával, egy panoráma terasszal, védett és fedett, parkolóházzal, egy konferencia teremmel, kávézóval, bárral, valamint egy egyedülálló grill étteremmel illetve természetesen Spa részleggel várja a vendégeit.

A grill étterem finomságait fotójátékunk győztese nyereményként kóstolhatja meg.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 14. 15:11, kedd | Belföld

Orbán Viktor: háború és béke kérdésében ez a választás sorsdöntő lesz

Háború és béke kérdésében ez a választás sorsdöntő lesz - mondta a miniszterelnök kedden a Mol Poliol Komplexum tiszaújvárosi átadóján.

2024. Május 14. 15:09, kedd | Belföld

Rétvári Bence: Magyarországon a 10 ezer lakosra jutó orvosok száma meghaladja az OECD országok átlagát

Magyarországon a 10 ezer lakosra jutó orvosok száma meghaladja a legfejlettebb országok, az OECD-országok átlagát - mondta a Belügyminisztérium parlamenti államtitkára kedden Érden.

2024. Május 14. 15:06, kedd | Belföld

Nagy István: közös érdek a magyar bor sikere

2024. Május 14. 15:05, kedd | Belföld

Nagy Márton: az elektromos autózás jelenti a jövőt