Városlista
2024. május 5, vasárnap - Györgyi

Hírek

2013. Augusztus 28. 08:01, szerda | Helyi
Forrás: lvp/szentendre1000ev.hu

Hamarosan utolsó szakaszához ér a gátépítés

Hamarosan utolsó szakaszához ér a gátépítés

A tervek szerint halad a szentendrei gát építése, a szakemberek ugyanis folyamatosan haladnak a különböző kivitelezési munkafázisokkal. Szeptemberre minden építési munkával elkészül a kivitelező.

Lassan az utolsó fázisához ér a szentendrei gát kivitelezése, mely során – ha az időjárás engedi – még augusztusban teljesen elkészül a révállomástól a Péter-Pál utcáig a gyöngykavics-burkolat. A Bükkös-patak mindkét oldalán már elkészültek a szakemberek a résfalazási munkákkal, jelenleg pedig a pataktöltés déli oldalán a szivárgó építési munkái zajlanak. A Postás-strand mellett elkészült a gabion támfal, és a tervek szerint a szeptember 7-i Pilisi Tekerő kerékpárversenyen újraaszfaltozott kerékpárút várja majd a Szentendrére látogatókat.

Fotók az augusztusi munkákról a szentendre1000ev.hu oldalon.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 05. 06:00, vasárnap | Életmód

Tevecsikó született a Szegedi Vadasparkban

Tevecsikó született a Szegedi Vadasparkban, a néhány napos állat felcseperedését a látogatók is figyelemmel kísérhetik a kifutóban - közölte az intézmény közösségi oldalán szombaton.

2024. Május 05. 06:00, vasárnap | Belföld

Az ötös lottó nyerőszámai és nyereményei

A Szerencsejáték Zrt. tájékoztatása szerint a 18. héten megtartott ötös lottó és Joker számsorsoláson a következő számokat húzták ki: