Városlista
2024. április 28, vasárnap - Valéria

Hírek

2013. Július 12. 09:51, péntek | Helyi
Forrás: PMRFK

Három férfi késsel rabolt ki egy biciklis nőt Szentendrén – grafikán az elkövetők

Három férfi késsel rabolt ki egy biciklis nőt Szentendrén – grafikán az elkövetők

Keresi azt a három férfit a szentendrei rendőrkapitányság, akik egy késsel megfenyegettek, majd értékei átadására kényszerítettek egy kerékpárral közlekedő fiatal lányt Szentendrén múlt héten.

A Szentendrei Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya folytat eljárást rablás bűntettének gyanúja miatt ismeretlen tettesek ellen. A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint a 25 éves lány kerékpárral közlekedett múlt csütörtökön 9 óra 15 perc körüli időben Szentendre, Ladik utca melletti gátszakasznál a földúton Tahitótfalu irányába, amikor a gát tetején megjelent három ismeretlen férfi és az útját állták úgy, hogy nem tudott tovább menni. Ekkor az egyik férfi megragadta a bicikli kormányát, míg társa a lány hátizsákját megfogta, és felszólította a táska átadására. A sértett azonban azt nem akarta odaadni, ezért az egyik elkövető kést vett elő, amitől a lány megijedt és a fenyegetés hatására önként átadta a táskáját, amiben laptop, pénztárca, valamint személyes iratai voltak. A zsákmány megszerzését követően a három férfi a gát tetején várakozó, világos színű, feltehetően Lada típusú személygépkocsival Budakalász irányába elhajtott.

Szentendrei rabló


A három elkövetőről a sértett személyleírást adott: a késsel fenyegetőző elkövető kb. 30-40 év körüli, vékony testalkatú, szálkás izomzatú, barna bőrű, sűrű rövid, fekete hajú, enyhén borostás arcú férfi. Vastag fekete szemöldöke van, nyakában egy kb. fél cm vastag aranylánc volt. A bűncselekmény elkövetésekor rózsaszín pólót és egy szürke, vagy drapp színű térdig érő nadrágot viselt. A másik elkövető szintén 30-40 év közötti, fekete rövid hajú, vékony testalkatú férfi, aki fehér színű pólót és világos rövidnadrágot viselt. A harmadik elkövető normál testalkatú, a bűncselekmény elkövetésekor világos pólót és szürke, vagy drapp rövidnadrágot viselt. A sértett elmondása szerint mindhárom férfi lábán papucs volt.

Szentendrei rabló

Az elkövetőkről a sértett elmondása alapján grafikai rajz készült.

Szentendrei rabló

A rendőrség kéri, hogy aki a bűncselekmény elkövetésével kapcsolatban érdemleges adattal, információval rendelkezik, illetőleg a grafikán látható személyeket felismeri, hívja a 06-26-502-400-as telefonszámot, vagy tegyen bejelentést a 107-es illetve 112-es hívószámokon, valamint a Telefontanú +36-80/555-111 ingyenesen hívható számán.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 27. 12:16, szombat | PR

Az év felelős foglalkoztatója a Jánosik Kft.

Év felelős foglalkoztatója díjat nyert a Jánosik és Társai Kft. a nagyvállalati kategóriában.

2024. Április 27. 06:00, szombat | Kék hírek

Székkel támadt tanárára egy diák, vádat emeltek ellene

A 9. osztályos tanulók a tanórán székkel támadt tanárára az egyik szolnoki iskolában - tudatta a főügyészség helyettes sajtószóvivője pénteken közleményben az MTI-vel.

2024. Április 27. 06:00, szombat | Belföld

Mentőautó ütközött Budapesten, többen megsérültek

Mentőautó ütközött össze egy személyautóval Budapesten a Nagykörúton, a Király utcánál péntek este, a karambolban többen megsérültek.

2024. Április 27. 06:00, szombat | Belföld

Működő gyermekvédelem létrehozását követelte demonstráción Magyar Péter

Működő, a gyermekeket valóban védő gyermekvédelmi rendszer kialakítását követelte Magyar Péter, a volt igazságügyi miniszter volt férje a Belügyminisztérium épülete előtt megtartott demonstráción, pénteken Budapesten.