Városlista
2024. május 3, péntek - Tímea

Hírek

2015. Január 13. 13:16, kedd | Helyi
Forrás: lvp/PMRFK

Hat karton cigit „sikkasztott” egy szentendrei nő

Hat karton cigit „sikkasztott” egy szentendrei nő

A szentendrei rendőrök vádemelési javaslattal fejezték be annak a nőnek az ügyét, aki még tavaly tavasszal hat karton cigarettát „sikkasztott” el munkahelyéről.

A Szentendrei Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya eljárást folytatott sikkasztás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt T. Andrea 32 éves szentendrei lakos ellen.

A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint a 32 éves nő 2014. április 30-án - szentendrei munkahelyén - a táskájába rejtett 6 karton különféle márkájú cigarettát és azokat a munkaidejének letelte után fizetés nélkül kivitte az üzletből.

A bűncselekmény elkövetését észlelte az üzlet tulajdonosa, aki feljelentést tett a rendőrségen. A szentendrei rendőrök a feljelentést követő néhány órán belül a város egyik utcájában intézkedés alá vonták T. Andreát, akinél a ruházatátvizsgálás során a nyomozók megtalálták az eltulajdonított 6 karton cigarettát. A helyi nőt a rendőrök előállították és gyanúsítottként hallgatták ki.

A T. Andrea ellen folytatott eljárást a nyomozóhatóság a napokban befejezte és a keletkezett iratokat vádemelési javaslattal megküldte az illetékes ügyészség részére.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 03. 06:43, péntek | Belföld

Nagy Márton: Magyarországon minden adott, hogy Kína logisztikai központja legyen

Magyarországnak versenyképessége javítása érdekében szüksége van a kínai kapcsolatokra, a két ország közötti együttműködés erősítésére

2024. Május 03. 06:41, péntek | Életmód

Nemzetközi elismerést kapott a szentendrei Skanzen

A SozialMarie díj harmadik helyezettje lett a szentendrei Skanzen Demencia Programja - tájékoztatta a Szabadtéri Néprajzi Múzeum az MTI-t csütörtökön.

2024. Május 03. 06:39, péntek | Életmód

Ma kezdődik a május-júniusi érettségi vizsgaidőszak

A nemzetiségi nyelv és irodalom tárgyak írásbeli vizsgáival ma kezdődik a 2023/2024-es tanév május-júniusi érettségi vizsgaidőszaka.

2024. Május 03. 06:38, péntek | Belföld

A Balatonnál az új építésű lakások átlagos négyzetméterára a 3,2 millió forintot is elérheti

A Balaton-parton háromszoros az árkülönbség a legolcsóbb és legdrágább települések új építésű projektjei között: