Városlista
2024. május 10, péntek - Ármin

Hírek

2014. Október 15. 09:00, szerda | Helyi
Forrás: lvp/VSZ Zrt.

Háztól történő lomtalanítás Szentendrén – november 15-ig

Háztól történő lomtalanítás Szentendrén – november 15-ig

Az idei háztól történő lomtalanítást november 15-ig vehetjük igénybe Szentendrén, minderről tájékoztat a Városi Szolgáltató Nonprofit Zrt.

Mivel november 15-től a téli útüzemeltetésre készül fel a Városi Szolgáltató Nonprofit Zrt., ezért a gépjárműveket elsősorban a síkosság-mentesítő anyagok kihelyezésére, valamint az esetlegesen felmerülő téli rendkívüli időjárási körülmények elhárítására biztosítja.

A VSZ Zrt. felhívja a figyelmet, hogy az utolsó szállítási nap 2014. november 14.
• Az igények fenti időpontig történő felmérése érdekében a lomtalanítási igényt mihamarabb jelezni kell az Ügyfélszolgálaton (tel: 06/26/300-407, e-mail: ugyfelszolgalat@szentendre.hu), mert az igényeket beérkezési sorrendben teljesítik, és a későn beérkező kéréseknek nem áll módjában a szolgáltatónak a fenti határidőn túl eleget tenni.
• A szállítókapacitás korlátozott, ezért (is) szükséges, előre jelezni a lomtalanítási szándékot, hogy közös egyeztetést követően kiválasszák az alkalmas időpontot.
• A tél közeledtével számítani lehet olyan időjárási körülményekre, amelyek fennállása esetén nem, vagy nem a megadott időben teljesíthető a lom hulladék elszállítása.
• Azon Ügyfelek, akik a 2014-es évben bármilyen okból nem tudták igénybe venni a szolgáltatásokat (pl.: már nem volt szabad hely, amikor igényét jelezte; későn jelentkezett; stb), már kizárólag 2015-ben élhetnek igénybejelentéssel.
• A szolgáltató felhívja a figyelmet, hogy a nem teljesült megrendelés nem jogosít fel 2015-ben kétszeres mennyiség igénybevételére, tehát a 2014. évi mennyiség nem vihető át 2015-re.
• A háztól történő lomtalanítás 2015. március 15-től vehető ismét igénybe.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 10. 06:00, péntek | Belföld

Hszi Csin-ping: Kína és Magyarország mindig barátok voltak

Kína és Magyarország mindig barátok voltak, de történelmük során most a legjobb a kapcsolat a két ország között - jelentette ki Hszi Csin-ping, a Kínai Népköztársaság elnöke csütörtökön Budapesten.

2024. Május 10. 06:00, péntek | Belföld

Orbán Viktor: támogatjuk a kínai békekezdeményezést

Támogatásáról biztosította az ukrajnai konfliktus lezárását célzó kínai békekezdeményezést csütörtökön, a Hszi Csin-ping kínai államfővel közösen tett sajtónyilatkozatában Orbán Viktor miniszterelnök.

2024. Május 10. 06:00, péntek | Kék hírek

Állást hirdető munkáltatókat vizsgált a NAV

A Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) az elektronikus álláskereső platformok hirdetményei nyomán is vizsgálja, hogy a foglalkoztatók betartják-e a dolgozók bejelentésének szabályait - közölte a hivatal csütörtökön az MTI-vel.

2024. Május 09. 13:30, csütörtök | Bulvár

Teniszpálya alatt találták meg a ferencesek 500 éve eltűnt templomát Visegrádon

A Zsigmond király idején épült Szűz Mária templom romjait találták meg egy teniszpálya alatt, a visegrádi műemlékegyüttes újjászületését megelőző régészeti feltárás során.