Városlista
2024. május 9, csütörtök - Gergely

Hírek

2013. November 27. 08:12, szerda | Helyi
Forrás: Szentendrei Kosárlabda SE

Hétközi siker után hétvégi vereség – szentendrei kosárlabda

Hétközi siker után hétvégi vereség – szentendrei kosárlabda

A csütörtöki győzelem után szombaton is pályára lépett a Szentendrei KSE NB II-es felnőtt kosárcsapata a bajnokságban. A fiúk itthon fogadták a Dunaharaszti MTK együttesét, melytől fordulatos meccsen végül kikaptak.

SZKSE–Dunaharaszti MTK

A szentendrei NB II-es csapat, a hétközi forduló után, itthon is játszott szombaton, a Dunaha-raszti MTK csapatát fogadva. A fiúk elég fáradtak voltak, de a legfőbb gond a létszám hiány-nyal volt, ugyanis mindössze 9 bevethető játékossal tudtak kiállni.
Ennek ellenére jól kezdték a mérkőzést, és jó iramot tudtak diktálni. Tették ezt annak ellenére, hogy megkérdőjelezhető bírói döntések hatására, 4 perc alatt kipontozódott egy meghatározó játékos, és az összes kezdő faultgondokkal küzdött. Ennek ellenére az első negyed végére szorosan ott tudtak maradni a vendégek nyakában, 21-27–es állással.

A második negyedben is fennmaradt a sok pontot hozó, gyors játék. Itt azonban már a szen-tendrei fiúk össze tudták szedni mind a védekezést, mind a támadást, így ennek köszönhetően a nagy szünet előtt már 49-40-es hazai vezetést mutatott az eredményjelző.

A szünet utáni azonban megint a vendégek tudták magukhoz ragadni a kezdeményezést, és szépen lassan sikerült lefaragniuk a hátrányukat. így a negyed végére csupán egy pontos elő-nye maradt a fáradó hazai csapatnak, 59-58-as állásnál.
A záró játékrészben mind a két csapat keményen küzdött, amely igencsak fizikális kosárlab-dához vezetett. Ezt azonban jobban bírta a vendégcsapat, nem utolsó sorban azért, mert ekko-ra már az SZKSE-től 4 játékos is kipontozódott.

A körülményekhez képest a hazai fiúk mindent kihoztak a meccsből és magukból, ez azonban most csak egy tisztességes vereségre volt elég. A vége, SZKSE–Dunaharaszti MTK: 71–76

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 08. 15:10, szerda | Belföld

Szijjártó Péter: a Jaguar kulcsszerepet szán a budapesti fejlesztőközpontjának

A Jaguar kulcsszerepet szán a budapesti fejlesztőközpontjának a következő évek globális fejlesztési stratégiájában - írta a külgazdasági és külügyminiszter szerdán a Facebook-oldalán.

2024. Május 08. 15:08, szerda | Bulvár

Hollywoodi világsztárokkal várja látogatóit a Budapest Comic Con

Idén is megrendezik Magyarországon a világ legnagyobb és legjelentősebb popkulturális eseményét, a Comic-Cont:

2024. Május 08. 10:19, szerda | Belföld

Szijjártó Péter: egyre több magyar vállalat lép be a kínai piacra

Egyre több magyar vállalat lép be a kínai piacra, egyre több magyar vállalat kereskedik kínai partnerekkel, nő a turisztikai forgalom és egyre több hallgatót fogadnak kölcsönösen egyetemeink

2024. Május 08. 10:18, szerda | Külföld

A lengyel határőrség feltartóztatott egy szökött orosz katonát

Egy, a fehérorosz határon át illegálisan Lengyelországba belépő orosz katonát tartóztatott fel a lengyel határőrség.