Városlista
2020. november 26, csütörtök - Virág

Hírek

2014. Március 14. 07:59, péntek | Helyi
Forrás: lvp/PMRFK

Hiányos öltözékben és mezítláb az utcán kiabált - a szentendrei járőrök segítettek

Hiányos öltözékben és mezítláb az utcán kiabált - a szentendrei járőrök segítettek

Hiányos öltözékben és mezítláb az utcán kiabált egy nő Szentendrén a minap. A szentendrei járőrök a helyszínre sietve segítettek, ahogy azon az idős asszonyon is, akihez a HÉV állomásra riasztották őket.

A Tevékenység-irányítási Központhoz szerdán 6 óra körüli időben állampolgári bejelentés érkezett arról, hogy Szentendre egyik parkjában egy nő hangoskodik. A helyszínre kiérkező szentendrei járőr megállapította, hogy az 53 éves helyi asszony a hideg idő ellenére hiányos öltözetben van és lábbelit sem visel. Az asszony kihűlésének megakadályozására a rendőr ráterítette a kabátját és mentőt hívott hozzá, akik kórházba szállították.

Szintén egy állampolgár bejelentését követően mentek a szentendrei rendőrök szerdán 14 óra körüli időben város HÉV állomására, ahol a padon egy idős asszony feküdt, aki rosszul lett. A 76 éves dömösi hölgyhöz mentőt hívtak, akik a nénit további ellátás céljából kórházba szállították.

Ezek érdekelhetnek még

2020. November 26. 07:00, csütörtök | Belföld

Bővült a hazai halválaszték, az árak változatlanok

Nagyobb a karácsonyi halválaszték az idén az elmúlt évhez képest, a Magyar Akvakultúra és Halászati Szakmaközi Szervezet (MA-HAL) tájékoztatása szerint a kiváló minőségű halat a tavalyihoz hasonló áron lehet beszerezni.

2020. November 26. 06:31, csütörtök | Kék hírek

Drónnal és civil autókkal csaptak le a szabályszegőkre – VIDEÓ

Összehangolt akciót tartottak a rendőrök Siófok és Szántód vonzáskörzetében. Összesen 55 szabálysértővel szemben léptek fel.

2020. November 26. 06:00, csütörtök | Belföld

Megszűnhet a kényelmi díj a mobilfizetéseknél

Az Innovációs és Technológiai Minisztérium (ITM) törvényjavaslata szerint változhat a mobilfizetéssel elérhető közterületi parkolás, az autópálya használati díj,

2020. November 26. 05:00, csütörtök | Külföld

Két nőt is meggyilkoltak a nők elleni erőszak megszüntetésének napján Olaszországban

Két nőt is meggyilkoltak szerdán, a nők elleni erőszak megszüntetésének nemzetközi napján Olaszországban, ahol az elmúlt időszakban emelkedett az öngyilkossággal kísért nőgyilkosságok aránya.