Városlista
2024. május 9, csütörtök - Gergely

Hírek

2014. Március 10. 07:44, hétfő | Helyi
Forrás: Szentendrei KSE

Hidegzuhany Hidegkúttól – kikaptak felnőtt kosarasaink

Hidegzuhany Hidegkúttól – kikaptak felnőtt kosarasaink

Az előzős fordulóbeli siker után ezúttal vereséget szenvedtek hazai pályán a Szentendrei Kosárlabda SE felnőtt, NB II-es játékosai a hétvégén. Kosarasaink a Hidegkúti KK-től kaptak ki.

Szentendrei KSE - Hidegkúti KK (Baján Kristóf összefoglalója)

Az előző idegenben szerzett győzelem után, amely megtörte a hét mérkőzéses vereségsorozatot, csapatunk újra hazai meccset játszhatott. A vendégcsapat ezúttal a Hidegkúti KK volt, akik csupán kettővel álltak a Szentendrei KSE fölött a tabellán, úgyhogy ez egy szoros meccsnek ígérkezett. (Nálunk szerencsére Hidegkúttal szemben volt meleg víz – Gulyás Roland, SZKSE csapatkapitány).

A Szentendrei fiúk ismét kevesen érkeztek a meccsre sérülésekből és egyéb okokból adódóan, így az ellenfél nemcsak magasságban, hanem létszámban is fölénnyel kezdte a mérkőzést.

Az első negyed jól indult mindkét csapat számára, szinte minden támadás újabb és újabb kosarat hozott. Mivel az ellenfél lassabbnak bizonyult, csapatunk főleg gyors indításokból tudott pontot szerezni, azonban ahogy telt az idő a játékosok fáradtak, így az SZKSE csupán két cserével a negyed végére 9 ponttal alulmaradt (10 – 19).

A második negyedet közel döntetlen eredménnyel hozta mindkét csapat, így a félidőt egy 11 pontos lemaradással zárta a hazai csapat (22 – 33).

A harmadik negyedben az ellenfélnek (piszkos játékkal) jobban sikerült dobásaikat pontra váltani (35 – 55), így hiába nyerte az utolsó negyedet az SZKSE, a szentendreiek végül 19 ponttal elvesztették a meccset. (50 – 69)

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 09. 09:43, csütörtök | Sport

Konferencia Liga: Elsőként a Fiorentina jutott döntőbe

2024. Május 09. 09:40, csütörtök | Kék hírek

Lőfegyvereket és hangtompítókat találtak a pénzügyőrök egy albán autóban

Lőfegyvereket és hangtompítókat találtak a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) pénzügyőrei egy albán rendszámú autóban az M5-ös autópálya hetényi pihenőhelyén.

2024. Május 09. 09:39, csütörtök | Belföld

Orbán Viktor fogadta az állami látogatásra Magyarországra érkező kínai államfőt

Orbán Viktor miniszterelnök és felesége, Lévai Anikó szerda este a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtéren fogadta Hszi Csin-pinget, a Kínai Népköztársaság elnökét és házastársát

2024. Május 09. 06:00, csütörtök | Külföld

Ukrán elnök: Ukrajna érdekelt a jószomszédi kapcsolatokban Magyarországgal

Ukrajna érdekelt a jószomszédi kapcsolatokban Magyarországgal, és a kétoldalú együttműködés fejlesztésében a kereskedelem, az energia és a logisztika területén