Városlista
2024. április 27, szombat - Zita

Hírek

2013. Szeptember 04. 08:00, szerda | Helyi
Forrás: lvp

Idén már Szentendrén is lesz Nagy Sportágválasztó

Idén már Szentendrén is lesz Nagy Sportágválasztó

Több mint 40 kipróbálható sportág egy helyszínen, edzőkkel, élsportolókkal, szakmai tanácsadással, mindezek várják az érdeklődőket hamarosan a díjmentes, első Szentendrei Nagy Sportágválasztón.

Idén is jó pár helyszínen zajlanak az országban Nagy Sportágválasztó rendezvények, melyekhez ezúttal már Szentendrei is csatlakozott. Így szeptember 6-án és 7-én a Postás strand területén majd több mint 40 kipróbálható sportág ismerhető meg edzőktől, élsportolóktól, akár szakmai tanácsadással egybekötve.

A rendezvény díjmentesen és korhatár nélkül látogatható lesz. Az első nap főleg az előre bejelentkezett óvodák, iskolák vesznek részt az eseményen, de másnap már családokat, a nagyközönséget is várják a szervezők.

A sportágválasztó társrendezvénye a szentendrei térségben a kerékpáros túrázást és az egészséges életmódot népszerűsítő, szeptember 7-ei V. Pilisi Tekerő kerékpáros kalandtúra.

A rendezvény fővédnöke Simicskó István, az Emberi Erőforrások Minisztériumának sportért és ifjúságért felelős államtitkára valamint Dietz Ferenc, Szentendre polgármestere.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 27. 12:16, szombat | PR

Az év felelős foglalkoztatója a Jánosik Kft.

Év felelős foglalkoztatója díjat nyert a Jánosik és Társai Kft. a nagyvállalati kategóriában.

2024. Április 27. 06:00, szombat | Belföld

Szalay-Bobrovniczky Kristóf: azért erősítjük a honvédséget, mert békét akarunk

Azért erősítjük a honvédséget, mert békét akarunk, van mit megvédenünk: van családunk, hazánk, otthonunk, nemzetünk

2024. Április 27. 06:00, szombat | Életmód

Erdősítés: Cél, hogy 2030-ra az ország területének 27 százaléka legyen erdős terület

A kormány célja, hogy 2030-ra az ország területének 27 százaléka erdővel, fával borított terület legyen - hangsúlyozta az Agrárminisztérium (AM) parlamenti államtitkára pénteken a Csongrád-Csanád vármegyei Dócon.

2024. Április 27. 06:00, szombat | Kék hírek

Székkel támadt tanárára egy diák, vádat emeltek ellene

A 9. osztályos tanulók a tanórán székkel támadt tanárára az egyik szolnoki iskolában - tudatta a főügyészség helyettes sajtószóvivője pénteken közleményben az MTI-vel.