Városlista
2024. április 18, csütörtök - Andrea

Hírek

2011. November 24. 06:33, csütörtök | Belföld
Forrás: STOP/MTI

Ingyenesen letölthető barkácspop

Ingyenesen letölthető barkácspop

A nemrégiben új felállással jelentkező Erik Sumo Band harmadik lemezét ingyenesen tölthetik le a rajongók a zenekar honlapjáról.

A The Ice Tower című új albumot november 25-én mutatják be a budapesti A38 hajón.

A lemezbemutató koncerten Harcsa Veronika már nem ejti ámulatba énekhangjával a hallgatóságot, azonban egy új tag, Császári Gergely fog a húrok közé csapni, akit korábban a Csá, Misi!, valamint a Kaukázus zenekar gitárosaként ismerhettünk.

Az új lemezen az állandó jelleggel vendégeskedő, halandzsaszövegeiről ismert Kiss Erzsi ezúttal csak egy számot, a Caipirinhát énekli szólóban, ám végig fontos szerepe van az egyes vokál-szólamokban.

Tövisházi Ambrus, a zenekar frontembere az egyik legkeresettebb producernek és zeneszerzőnek számít, hiszen többek között olyan produkciók megalkotásában vett részt, mint az Amorf Ördögök, a Péterfy Bori & Love Band, valamint a gyerekeket, de főleg gyereklelkű felnőtteket megcélzó Amorf Lovagok.

- Ez látszott a legpraktikusabb megoldásnak és nem is akartam kiadót keresni - nyilatkozta Tövisházi azzal kapcsolatban, hogy miért döntöttek az ingyenes letölthetőség mellett. A zenekar az új albumot barkács-erotikusként definiálja, emellett az eddig megjelent három lemez közül ezt tartják a legdallamosabbnak és a legkísérletezőbbnek is.

Címkék: Erik Sumo Band

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 18. 14:32, csütörtök | Belföld

Átadták a 33. számú főút 2x2 sávra bővített újabb szakaszát

Elkészült a 33. számú főút újabb szakasza, ezzel Debrecentől Látóképig 2x2 sávon közlekedhetnek a járművek - hangzott el az útszakasz csütörtöki átadó ünnepségén.

2024. Április 18. 14:30, csütörtök | Belföld

A kormány szerint a vendégmunkások nem fogják kiszorítani a magyarokat a magyar munkahelyekről

A vendégmunkások nem fogják kiszorítani a magyarokat a magyar munkahelyekről - mondta a Nemzetgazdasági Minisztérium foglalkoztatáspolitikáért felelős államtitkára csütörtökön a Kossuth rádió műsorában.

2024. Április 18. 14:29, csütörtök | Belföld

Magyarországon nőtt a második legnagyobb arányban a tisztán elektromos autók értékesítése márciusban

Magyarországon nőtt a második legnagyobb arányban a tisztán elektromos autók értékesítése márciusban - közölte az Energiaügyi Minisztérium (EM) csütörtökön a Facebook oldalán közzétett bejegyzésben.

2024. Április 18. 14:27, csütörtök | Belföld

Kis és közepes vállalkozók kaphatnak teret az eMagon

Együttműködést kötött a VOSZ és az eMAG a magyar kkv-k online értékesítési csatornáinak fejlesztésére