Városlista
2024. május 4, szombat - Mónika

Hírek

2014. December 03. 09:30, szerda | Helyi
Forrás: Lenger Varga Péter - fotó: volanbusz.hu

Ismét átalakul Szentendre buszközlekedése – új megálló is lesz

Ismét átalakul Szentendre buszközlekedése – új megálló is lesz

December elsejétől ismét a Volánbusz Zrt. működteti Szentendre helyi buszközlekedési szolgáltatását. A változás nem érinti a menetrendeket, a jegyek és bérletek árait sem. Egy új megállóval is lesz.

Ismét a Volánbusz Zrt. működteti a helyi buszközlekedést Szentendrén, miután a társaság a szolgáltatást december elsejétől átvette a Homm Kft.-től. A változás azonban sem a menetrendekben, sem a bérletek és jegyek áraiban nem lesz. A novemberi helyi bérleteket december 5-ig használhatják fel az utasok, az előre váltott tömbjegyekkel pedig december elsejétől egy hónapig lehet utazni.

Némi változást azonban hoz az átállás, a helyi bérleteket ugyanis már a Volánbusz Árpád-hídnál lévő jegypénztárában is meg lehet venni a pomázi jegypénztár helyett.

Mindemellett pedig Szentendre, ÉMI elnevezéssel új megállóval is bővül a 869-es busz vonala, Szentendrén a Dózsa György út és az Ipar utca csomópontjánál. A vonalon ráadásul Budapest, Békásmegyer és Szentendre között mindkét irányban munkanapokon további 2-2 új autóbuszjárat közlekedik.

A helyijáratos buszmenetrendekről ITT lehet tájékozódni!

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 04. 08:35, szombat | Sport

Férfi divízió I/A-vb - Hosszabbításban győzelem az olaszok ellen, szombaton dől el a feljutás

A magyar férfi jégkorong-válogatott hosszabbítás után 3-2-re legyőzte a házigazda olasz csapatot pénteken a bolzanói divízió I/A-világbajnokság negyedik fordulójában.

2024. Május 04. 06:00, szombat | Belföld

Szijjártó Péter szerint az elmúlt években a magyar külpolitika mindig a jó válaszokat találta meg

Az elmúlt évek súlyos kihívásai során a magyar külpolitika mindig a jó válaszokat találta meg, eközben Brüsszel kudarcot vallott a válságokra történő reagálás során

2024. Május 04. 06:00, szombat | Belföld

A Fidesz és a KDNP összes vezető politikusa az országot járja majd a következő hetekben

Megkezdjük a valaha volt legnagyobb, legerősebb európai parlamenti kampány második szakaszát, a Fidesz és a KDNP összes vezető politikusa az országot járja majd a következő hetekben