Városlista
2024. április 30, kedd - Katalin, Kitti

Hírek

2014. Július 18. 11:40, péntek | Helyi
Forrás: lvp/Szentendrei rendőrség

Ittas ismerősét zsebelte ki egy budakalászi férfi - elfogták

Ittas ismerősét zsebelte ki egy budakalászi férfi - elfogták

Előzetesbe került az a 24 éves budakalászi gyanúsított, aki egy sörözőben az eszméletlen állapotú ismerősétől ellopta a mobiltelefonját.

A Szentendrei Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztálya eljárást folytat kifosztás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt Sz. Zoltán 24 éves budakalászi lakos ellen.
A jelenleg rendelkezésre álló adatok alapján a sértett július 4-én délután italozni ment ismerőseivel egy budakalászi sörözőbe. A férfi az elfogyasztott alkoholtól rosszul lett és a söröző előtt elaludt. Mikor magához tért észrevette, hogy eszméletlen állapotát kihasználva Sz. Zoltán kiveszi a nadrágzsebéből a mobiltelefonját. Megpróbálta megakadályozni cselekményében a fiatal férfit, de állapota miatt megszólalni sem tudott.

Sz. Zoltánt a Szentendrei Rendőrkapitányság nyomozói július 7-én budakalászi lakásán elfogták, majd előállítását követően gyanúsítottként hallgatták ki.

A 24 éves férfit a nyomozóhatóság bűnügyi őrizetbe vette, az illetékes bíróság július 10-én elrendelte az előzetes letartóztatását.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 30. 06:00, kedd | Helyi

A fészkelő erdei fülesbaglyok állományának felmérésében segíthet a lakosság

Az erdei fülesbaglyok fészkelő állományának felmérésében kéri a lakosság segítségét a Magyar Madártani és Természetvédelmi Egyesület (MME).

2024. Április 30. 06:00, kedd | Belföld

Látványos fotókon a Magyar Honvédség gyakorlata

2024. Április 29. 17:27, hétfő | Belföld

Állami látogatásra Magyarországra jön a kínai elnök

Sulyok Tamás köztársasági elnök és Orbán Viktor miniszterelnök meghívására állami látogatásra Magyarországra érkezik május 8-án Hszi Csin-ping kínai államfő

2024. Április 29. 17:26, hétfő | Külföld

Európai Autógyártók Szövetsége: sokkal több töltőpont szükséges az uniós klímacélok eléréshez

Az Európai Unióban évente a jelenleginél nyolcszor több elektromos járművek feltöltéséhez szükséges infrastruktúrát kell telepíteni 2030-ig az uniós klímasemlegességi célok eléréséhez