Városlista
2024. április 30, kedd - Katalin, Kitti

Hírek

2012. November 24. 10:27, szombat | Helyi
Forrás: MTI

Jobbik: Szentendre a mutyi szinonimája

Jobbik: Szentendre a mutyi szinonimája

A Jobbik szerint elfogadhatatlan és tűrhetetlen, hogy Szentendre azt a Simon Pétert nevezte ki a városi Fejlesztési és Projektmenedzsment Irodája vezetőjének, aki egyik cégével 445 millió forinttal tartozik a városnak.

Pál Gábor az ellenzéki párt helyi elnöke pénteken hangsúlyozta: Szentendre mára az eladósodás, a kétes ügyletek és a mutyik szinonimája lett, amelyet megerősíti a képviselőtestület újabb döntése is Simon Péter kinevezéséről.

Hegedűs Lórántné országgyűlési képviselő a sajtótájékoztatón arról beszélt: Szentendre az ország 37. legeladósodottabb települése, egy főre 246 ezer forintnyi adósság jut a Pest megyei településen.

Az ellenzéki politikus leszögezte: a Jobbik pont az ilyen esetek miatt követeli, hogy a miniszterelnök által bejelentett önkormányzati adósság-konszolidáció járjon együtt az elszámoltatással, mert ekkora adósságot "nem lehet véletlenül elérni", ehhez rossz és felelőtlen vezetői döntések kellettek, amikért felelniük kellene az érintett városvezetőknek.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 30. 13:40, kedd | Bulvár

Több millió forintos arany ékszerekre is lehet licitálni a NAV oldalán

Több millió forintos arany ékszerekre is lehet licitálni a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) oldalán.

2024. Április 30. 13:39, kedd | Életmód

Megkezdődött a MOHU textilgyűjtőkonténer-telepítési programja

Megkezdődött a MOHU Mol Hulladékgazdálkodási Zrt. textilgyűjtőkonténer-telepítési programja - közölte a cég kedden az MTI-vel.

2024. Április 30. 13:38, kedd | Életmód

AM: a méhészet az agrárium egyik legfontosabb ágazata

2024. Április 30. 13:36, kedd | Belföld

1,7 százalékkal nőtt a GDP

A bruttó hazai termék (GDP), a gazdaság teljesítménye 2024 első negyedévében 1,7 százalékkal haladta meg az előző év azonos időszakit - közölte a Központi Statisztikai Hivatal (KSH) kedden első becslése alapján.