Városlista
2020. május 30, szombat - Zsanett, Janka

Hírek

2012. Október 10. 16:49, szerda | Helyi
Forrás: lvp

Jótékonysági vásár szentendrei rászorulókért

Jótékonysági vásár szentendrei rászorulókért

Jótékonysági vásárt szervez a Szentendrei Szent Erzsébet Karitász Szolgálat a katolikus plébánia hittantermében szombaton és vasárnap.

Szombaton 9-től 18 óráig, és vasárnap 9-től 13 óráig tart Jótékonysági vásárt szerve a Szentendrei Szent Erzsébet Karitász Szolgálat a katolikus plébánia hittantermében. A vásáron ruhák, könyvek, játékok, ajándéktárgyak és retro holmik kaphatók olcsón. A bevételt pedig a szervezők a rászoruló szentendrei családok támogatására fordítják, akiket elsősorban a téli tüzelővel fogják támogatni őket.

Ezek érdekelhetnek még

2020. Május 30. 14:01, szombat | Külföld

Franciaországban 109 gócpontot tártak fel a karantén feloldása óta, de a járvány nem kapott új erőre

Franciaországban a nyolc hétig tartott általános karantén május 11-i fokozatos feloldásának kezdete óta 109 új gócpontot tártak fel az egészségügyi hatóságok, de egyikből sem terjedt tovább a járvány

2020. Május 30. 13:00, szombat | Sport

Kiderült, hogy ki volt a legjobban kereső sportoló az elmúlt egy évben

A 20-szoros Grand Slam-győztes teniszcsillag Roger Federer volt a legjobban kereső sportoló az elmúlt egy évben, derült ki a Forbes magazin felmérésből.

2020. Május 30. 12:09, szombat | Belföld

Minden eddiginél többen kérték márciusban a csokot

Minden eddiginél többen igényelték márciusban a családi otthonteremtési kedvezményt (csok) - írta a Magyar Nemzet szombaton.

2020. Május 30. 11:03, szombat | Külföld

Washington megszünteti kapcsolatait a WHO-val és visszavonja Hongkong különleges kereskedelmi státusát

Washington megszünteti minden kapcsolatát az Egészségügyi Világszervezettel (WHO), valamint a kínai jogsértés miatt visszavonja Hongkong különleges kereskedelmi státusát