Városlista
2024. május 2, csütörtök - Zsigmond

Hírek

2013. Május 05. 08:10, vasárnap | Helyi
Forrás: lvp /fotó: szentendreihirek.hu

Kalózhajó és hajós túrák Szentendrén

Kalózhajó és hajós túrák Szentendrén

Többféle hajós szórakozási, kirándulási lehetőséget is biztosít a nyárra a Szentendre és Térsége TDM Szervezet. A gyerekek akár kalózhajóval ismerkedhetnek, de csodás látványban gyönyörködhetünk a sétahajókon is.

Nyári újdonságként a Szentendre és Térsége TDM Szervezet többféle hajózási lehetőséget biztosít a vizes élményre vágyóknak. Így egyebek közt a negyvenszemélyes Klára kishajóval el lehet hajózni Visegrád-Nagymaros irányába, vagy akár a város partjainál egy rövidebb hajókiránduláson gyönyörködhetünk Szentendrében. Emellett a gyermekeket majd kalózhajó várja, amelyen megismerkedhetnek a kalózélettel, a felnőtteket pedig esténként borkóstolás a tahitótfalui Eper Pincészettel.

Még több információ kérhető a szentendre@tourinform.hu emailcímen vagy a (26) 317-965-ös telefonszámon. Az igények felmérése érdekében előzetes regisztrációra van szükség. A részletek megtekinthetők a www.iranyszentendre.hu honlapon.

Május elsejétől a Tourinform Irodában is lehet jegyeket vásárolni a Mahart járataira. Bővebb információ: Tourinform Iroda, Dumtsa u. 22., 317-965, szentendre@tourinform.hu.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 02. 09:12, csütörtök | Belföld

Több mint 3000 család igényelt már csok pluszt

Meghaladta a háromezret a csok plusz igénylések száma - mondta a Kulturális és Innovációs Minisztérium (KIM) családokért felelős államtitkára csütörtökön az index.hu-nak adott interjújában.

2024. Május 02. 06:47, csütörtök | Belföld

Idén 2,5, jövőre 4,1 százalékos gazdasági növekedéssel számol a kormány

Az idei évre 2,5 százalékos gazdasági növekedéssel számol a kormány, míg a jövőre 4,1 százalékkal

2024. Május 02. 06:46, csütörtök | Sport

Férfi kézilabda BL - Dániai vereségével kiesett a Veszprém

A Telekom Veszprém nem jutott tovább a férfi kézilabda Bajnokok Ligája negyeddöntőjéből, mivel 33-28-ra kikapott a dán Aalborg HB otthonában a szerdai visszavágón.

2024. Május 02. 06:45, csütörtök | Külföld

Molotov-koktélt dobtak egy varsói zsinagógára

A gyanú szerint egy lengyel állampolgárságú fiatalember próbálta meg felgyújtani szerdán a Nozyk zsinagógát Varsóban, a politikai vezetők elítélték a történteket.