Városlista
2024. május 4, szombat - Mónika

Hírek

2013. Május 10. 08:40, péntek | Helyi
Forrás: lvp/BK

Káosz a Megyeri hídon és a főváros felé

Káosz a Megyeri hídon és a főváros felé

Áll a sor a Megyeri hídon Dunakeszi felé péntek reggel, emiatt dugó alakult ki a csomópont előtt. A Szentendrei úton is torlódásra kell számítani, halad ugyan a kocsisor, de araszolva.

Jelenleg áll kocsisor a Megyeri hídon Pest felé, a torlódás okát egyelőre még nem tudjuk, mindenesetre emiatt a hídra felhajtón és előtte is jelentős a dugó, mind Pest felé illetve a főváros irányából is. A budakalászi felüljárónál is jelentős a torlódás, sőt a Szentendrei úton is, igaz utóbbin tudunk haladni, de araszolva.

Alapvetően is nehézkes a közlekedés mostanság, vélhetően ugyanis a közlekedési lámpák miatt múlt héttől nagyobb dugók alakulhatnak ki a reggeli csúcsban.

A rendőrség szerint ma alapvetően is több autóra kell számítani az utakon.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 04. 08:35, szombat | Sport

Férfi divízió I/A-vb - Hosszabbításban győzelem az olaszok ellen, szombaton dől el a feljutás

A magyar férfi jégkorong-válogatott hosszabbítás után 3-2-re legyőzte a házigazda olasz csapatot pénteken a bolzanói divízió I/A-világbajnokság negyedik fordulójában.

2024. Május 04. 06:00, szombat | Belföld

Szijjártó Péter szerint az elmúlt években a magyar külpolitika mindig a jó válaszokat találta meg

Az elmúlt évek súlyos kihívásai során a magyar külpolitika mindig a jó válaszokat találta meg, eközben Brüsszel kudarcot vallott a válságokra történő reagálás során

2024. Május 04. 06:00, szombat | Belföld

A Fidesz és a KDNP összes vezető politikusa az országot járja majd a következő hetekben

Megkezdjük a valaha volt legnagyobb, legerősebb európai parlamenti kampány második szakaszát, a Fidesz és a KDNP összes vezető politikusa az országot járja majd a következő hetekben