Városlista
2024. május 6, hétfő - Ivett

Hírek

2013. Május 17. 09:22, péntek | Helyi
Forrás: lvp

Kedvezménykártya az Ipartestülettől Szentendrén

Kedvezménykártya az Ipartestülettől Szentendrén

Kedvezménykártyával engedménnyel vásárolhatunk illetve vehetjük igénybe a szolgáltatásokat a Szentendrei Kistérségi Ipartestület tagjainak üzleteiben, köszönhetően a szervezet új kezdeményezésének.

Kedvezményes vásárlási lehetőséget biztosító tagsági rendszert alakított ki a Szentendrei Kistérségi Ipartestület tagjai és pártoló tagjai számára, amelynek keretében a tagok egymás üzleteiben kedvezményes áron vásárolhatnak, illetve szolgáltatásaikat kedvezményes áron vehetik igénybe. Ezt a lehetőséget ráadásul magánszemélyek részére is biztosítja az ipartestület.

A kedvezménykártya igényléséhez csupán ki kel töltenie a jelentkezési űrlapot és befizetni az éves díjat, melyek a következőek:

Rendes tagsági díj (vállalkozók részére): 14.400 Ft
Pártolói tagjaink (magánszemélyek) részére: 3.000 Ft

Tagjaink névre szóló tagsági kártyát kapnak, melyet az ipartestületi tagok üzleteiben történő vásárláskor, illetve tagjaink által nyújtott szolgáltatások igénybevételekor felmutatva adott vállalkozó által meghatározott mértékű kedvezményt kapnak, melynek mértéke honlapunkon a vállalkozói adatbázisban („tagjaink” menüpont alatt) az illető cég vagy vállalkozó adatlapján fel van tüntetve” – olvasható a szervezet honlapján.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 06. 09:48, hétfő | Életmód

Csak minden ötödik fiatal sportol rendszeresen

Csak minden ötödik fiatal sportol rendszeresen, pedig 72 százalékuk szerint fontos a rendszeres testmozgás

2024. Május 06. 09:47, hétfő | Sport

Két magyar a top 50-ben a tenisz-világranglistán, Marozsán újabb karriercsúcsa

A 36. helyen álló Marozsán Fábián és az 50. Fucsovics Márton révén két magyar is tagja a top 50-nek a férfi teniszezők legfrissebb, hétfőn kiadott világranglistáján.

2024. Május 06. 07:54, hétfő | Sport

A 125 éves Ferencváros gólrekordot döntött a Debrecen ellen

A bajnok és kupadöntős Ferencváros 5-1-re legyőzte a vendég Debrecent a labdarúgó OTP Bank Liga 31. fordulójának vasárnapi zárómérkőzésén.

2024. Május 06. 07:53, hétfő | Sport

Miami Nagydíj - Pályafutása első sikerét aratta Lando Norris

Lando Norris, a McLaren brit versenyzője nyerte a vasárnapi Forma-1-es Miami Nagydíjat, ezzel pályafutása 110. futamán az első győzelmét aratta.