Városlista
2024. május 18, szombat - Erik, Alexandra

Hírek

2015. Június 15. 08:35, hétfő | Helyi
Forrás: PMKI Szentendre HTP

Kerítésnek ütközött egy autós Szentendrén, egy másik villanyoszlopnak Leányfalun

Kerítésnek ütközött egy autós Szentendrén, egy másik villanyoszlopnak Leányfalun

Kerítésnek ütközött szombaton Szentendrén egy autós. Egy idős férfi súlyosan megsérült. Ugyanezen a napon, de Leányfalun pedig egy villanyoszlopnak hajtott egy sofőr, aki szintén megsérült a balesetben.

Az útról letért, árokba hajtott, majd egy kerítésnek ütközött egy személyautó szombat délután Szentendrén, a Fogoly utcában. A gépjárműben ketten utaztak, közülük egy idős férfi súlyos fejsérüléseket szenvedett, őt a mentők kórházba szállították. A szentendrei hivatásos tűzoltók áramtalanították a roncsot, majd csörlő segítségével az árokból kivontatták, a rendőrségnek átadták.

Családi ház kerítésének, egy telefonoszlopnak, és végül egy gázcsonknak csapódott egy személyautó szombat reggel Leányfalun, a Móricz Zsigmond úton. A gépkocsivezetője a balesetben nem sérült meg, azonban a gázcsonk megrepedt és szivárgott belőle a gáz. A szentendrei hivatásos tűzoltók a szivárgó gázcsonk környékét húszméteres sugarú körben lezárták. A lezárt területről egy idős házaspárt ideiglenesen kiköltöztettek.

A helyszínt a tűzoltóegységek egy vízsugárral biztosították, a gázcsonkon álló gépkocsit speciális eszközzel megemelték, így a gázművek szakemberei hozzáfértek a megrepedt vezetékhez. A szolgáltató szakemberei a gázszivárgást megszüntették- ezzel megszűnt a robbanás veszély- az idős házaspár visszatérhetett a lakásába. A tűzoltók az összetört gépkocsit csörlő segítségével a csonkról levontatták, majd a kidőlt oszlopot eltávolították. A műszaki mentés ideje alatt a rendőrség a főutat lezárta, a forgalom tereléséről gondoskodott.

Fotók: PMKI Szentendre HTP

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 18. 16:00, szombat | Belföld

Baleset-tűz

Meghalt egy ember egy dombóvári háztűzben

2024. Május 18. 11:00, szombat | Sport

RÖVIDHÍR!

3x3-as olimpiai selejtező - Győzött a férfi válogatott, szombaton dől el a továbbjutás

2024. Május 18. 11:00, szombat | Életmód

Kormány-egészség

Hornung Ágnes: ismét támogatásra pályázhatnak az 1-es típusú diabétesszel foglalkozó civil szervezetek

2024. Május 18. 09:24, szombat | Külföld

Voks 24 - Volt, amikor egy EP-mandátumhoz 116 ezer szavazat is elég volt

Az eddigi legmagasabb európai parlamenti (EP-) választási részvételnél, 2019-ben, csaknem 174 ezer szavazatra volt szükség ahhoz, hogy egy európai parlamenti (EP-) lista átlépje Magyarországon az 5 százalékos küszöböt