Városlista
2024. május 6, hétfő - Ivett

Hírek

2013. Július 15. 10:13, hétfő | Helyi
Forrás: lvp

Késes szentendrei rablók, reggeli dugó, jótékonyság

Késes szentendrei rablók, reggeli dugó, jótékonyság

Három férfi késsel rabolt ki egy biciklis nőt Szentendrén, minden reggel óriási dugó Szentendrén - megvan az oka, könyvvel segítsük a rászorulókat, történelmi kalandfilm-sorozat főszerepében a Skanzen… Hírösszefoglaló!

Három férfi késsel rabolt ki egy biciklis nőt Szentendrén – grafikán az elkövetők
Keresi azt a három férfit a szentendrei rendőrkapitányság, akik egy késsel megfenyegettek, majd értékei átadására kényszerítettek egy kerékpárral közlekedő fiatal lányt Szentendrén a közelmúltban.

Minden reggel óriási dugó Szentendrén – már tudjuk az okát
Minden reggel óriási forgalmi dugón kell átverekednünk magunkat Szentendrén a 11-es úton Leányfalu felől a Sztaravodai út környékén és után. Csak lépésben lehet haladni és majd 20 perc mire átjutunk a városközponton.

Egy könyvvel segítsük a rászorulókat a Dunakanyarban is
Jótékonysági gyűjtést szervez az Ifjúsági Kereszténydemokrata Szövetség Szentendre, mely olyan tankönyveket, könyveket és tanszereket vár, amelyek jelenlegi tulajdonosuknak már nem kellenek, de mások hasznát vehetik.

Történelmi kalandfilm-sorozat - Szentendrei Skanzen

Történelmi kalandfilm-sorozat Rudolf Pétertől, főszerepben a Skanzen is
Hatrészes történelmi kalandfilm-sorozatot rendez Rudolf Péter Fehér Béla Kossuthkifli című regényéből. A forgatás júliusban kezdődött és októberben fejeződik be, a közmédia várhatóan jövő év őszén vetíti az alkotást.

Bezár a Pest Megyei Könyvtár - hamarosan nyári szünet
Bezár a Pest Megyei Könyvtár, de csak rövid időre, hiszen csupán nyári szünetre mennek az intézmény dolgozói. A könyvtár július 24-étől augusztus 22-éig lesz zárva. Azt követően visszaáll a rendes nyitvatartási rend.

Büfépályázat a Barcsay iskolában
Pályázati felhívást tett közzé a szentendrei önkormányzat a városi tulajdonú Szentendre, Kálvária u. 18. szám alatti Barcsay Jenő Általános Iskola épületében található 17 m2 alapterületű büfé üzemeltetésére.

Folytatódik a Szentendrei Teátrum és Nyár - ajánlóvideó
Már lassan egy hónapja tart a Szentendrei Teátrum és Nyár, mely rengeteg programmal várja az érdeklődőket szeptemberig. A rendezvénysorozatnak a minap került fel egy videós ajánlója a netre, melyet mi is megosztunk.

Legjobb nyári pillanat fotójáték InfoSzentendre.hu

Értékes és hasznos nyereményért keressük a nyár legjobb pillanatát!
Küldje be a legjobb nyári pillanatáról készült fotóját, a legtöbb szavazatot gyűjtő 20 ezer forintos ajándékutalványt nyer a Z+K Euro Kft. felajánlásában.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 06. 09:48, hétfő | Életmód

Csak minden ötödik fiatal sportol rendszeresen

Csak minden ötödik fiatal sportol rendszeresen, pedig 72 százalékuk szerint fontos a rendszeres testmozgás

2024. Május 06. 09:47, hétfő | Sport

Két magyar a top 50-ben a tenisz-világranglistán, Marozsán újabb karriercsúcsa

A 36. helyen álló Marozsán Fábián és az 50. Fucsovics Márton révén két magyar is tagja a top 50-nek a férfi teniszezők legfrissebb, hétfőn kiadott világranglistáján.

2024. Május 06. 07:54, hétfő | Sport

A 125 éves Ferencváros gólrekordot döntött a Debrecen ellen

A bajnok és kupadöntős Ferencváros 5-1-re legyőzte a vendég Debrecent a labdarúgó OTP Bank Liga 31. fordulójának vasárnapi zárómérkőzésén.

2024. Május 06. 07:53, hétfő | Sport

Miami Nagydíj - Pályafutása első sikerét aratta Lando Norris

Lando Norris, a McLaren brit versenyzője nyerte a vasárnapi Forma-1-es Miami Nagydíjat, ezzel pályafutása 110. futamán az első győzelmét aratta.