Városlista
2024. április 23, kedd - Béla

Hírek

2013. Május 03. 07:24, péntek | Helyi
Forrás: PMRFK

Kést rántott és vágott egy dunakeszi sörözőben

Kést rántott és vágott egy dunakeszi sörözőben

Vita, majd verekedés, végül késelés, így folyt egy italozás még május elsején az egyik dunakeszi sörözőben. A férfit elfogták a rendőrök.

Egy dunakeszi sörözőben alakult ki nézeteltérés – eddig ismeretlen okból – két férfi között még május elsején, a délutáni órákban. A vitát követően K. Attila 46 éves dunakeszi lakos távozott a helyszínről, majd rövid idő elteltével visszatért. Ekkor ismét folytatta a korábbi vitát H. Tamás 30 éves dunakeszi lakossal. A vita tettlegességig fajult, melynek során K. Attila egykéssel támadt H. Tamásra, akinek az alkarját megvágta.

K. Attilát a rendőrök a helyszínen elfogták, majd a Dunakeszi Rendőrkapitányságra előállították. Gyanúsított kihallgatását követően őrizetbe vették.

Ellene a további eljárást súlyos testi sértés bűntett kísérlet elkövetésének megalapozott gyanúja miatt a Dunakeszi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya folytatja le.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 23. 06:54, kedd | Belföld

Faültetési napot hirdet a 10 millió Fa civil szervezet

Április 22-e, a Föld napja alkalmából Nemzeti Faültetési Napot hirdet a 10 millió Fa civil szervezet országos közössége.

2024. Április 23. 06:52, kedd | Belföld

Rekordszámú jelentkező regisztrált az idei TeSzedd! hulladékgyűjtési akcióra

Rekordszámú jelentkező, több mint 100 ezer önkéntes regisztrált az idei TeSzedd! hulladékgyűjtési akcióra

2024. Április 23. 06:46, kedd | Belföld

Csaknem 200 ezer notebookot osztanak ki a nyári szünetig

A nyári szünet kezdetéig csaknem 194 ezer hordozható számítógépet juttatnak el az ötödik, a hatodik és a kilencedik évfolyamos diákoknak, valamint a köznevelési intézményeknek