Városlista
2023. június 3, szombat - Klotild

Hírek

2013. Április 22. 10:10, hétfő | Bulvár
Forrás: ujasz.hu

Kész, abbahagyta az éneklést Fehér Zoltán

Kész, abbahagyta az éneklést Fehér Zoltán

Éneklés vagy pénzkereset.

Összecsaptak a viharfelhők Fehér Zoltán feje felett. Az X-Faktor legutóbbi szériájának versenyzője nem nagyon találja helyét a világban. Depressziós lett, amiért nem foglalkozhat azzal, amit igazán szeretne.

Oláh Gergő néha még mindig alig hiszi el, hogy megnyerte az X-Faktor harmadik szériáját, ahol örök barátságot kötött Fehér Zoltánnal. A verseny alatt éjjel-nappal rendelkezésükre állt egy próbaterem, ahová bármikor bemehettek énekelni, és ezt a lehetőséget ők alaposan kihasználták. A produkció végeztével Gergővel fut a szekér, míg barátja ezt nem mondhatja el magáról.

- Sajnos olyannyira megviselt az, hogy nem tudok foglalkozni a zenével, hogy depressziós lettem, és most próbálok "kimászni" ebből a gödörből. Döntenem kellett, hogy vagy az énekléssel foglalkozom, és nem lesz fix jövedelmem, vagy pedig dolgozom és pénzt keresek, amiből eltartom a családomat. Igaz, hogy fájó szívvel, de az utóbbi lehetőségnél maradtam, így viszont lemondtam a zenéről, amit nehezen viselek - vallotta be Fehér Zoltán, akinek barátja, Oláh Gergő a mai napig alig hiszi el, hogy sorra meg tudja valósítani terveit.

- A napokban történt velem egy olyan dolog, amit azt hiszem, még nagyon sokáig nem fogok elfelejteni. Egy bevásárlóközpontban sétálgattam, és az egyik üzletben, amikor megláttam a saját lemezemet nagyon meghatódtam.De emindez kevés ahhoz, hogy megéljünk.

Ezek érdekelhetnek még

2023. Június 03. 11:00, szombat | Bulvár

Több szabályt is megsértett az óriáskerék szállítója, elképesztő választ adott a sofőr a rendőröknek

Na, ez a válasz talán még a rendőröket is meglepte.

2023. Június 01. 13:53, csütörtök | Bulvár

Csillagot kap Tupac Shakur a hollywoodi Hírességek sétányán

Huszonhat évvel a halála utána csillagot kap a hollywoodi Hírességek sétányán Tupac Shakur amerikai rapper - jelentette a BBC hírportálja csütörtökön.

2023. Május 30. 11:29, kedd | Bulvár

Biciklivel az M1-esen, elektromos triciklivel az M4-en - Avagy a magyar autópályák csodái

Egészen bizarr összeállítást tett közzé az autópályák fenntartását végző cég közösségi oldalán.

2023. Május 27. 07:22, szombat | Bulvár

Beavatási szertartást szerveztek társuknak, aki belehalt

300 óra közmunkára és 400 euró (148 ezer forint) pénzbüntetésre ítélt 18 belga fiatalt, akiket bűnösnek talált elsőéves diáktársuk brutális és megalázó beavatási szertartartása során bekövetkezett halálában Belgiumban.