Városlista
2024. június 15, szombat - Jolán

Hírek

2013. Április 22. 10:10, hétfő | Bulvár
Forrás: ujasz.hu

Kész, abbahagyta az éneklést Fehér Zoltán

Kész, abbahagyta az éneklést Fehér Zoltán

Éneklés vagy pénzkereset.

Összecsaptak a viharfelhők Fehér Zoltán feje felett. Az X-Faktor legutóbbi szériájának versenyzője nem nagyon találja helyét a világban. Depressziós lett, amiért nem foglalkozhat azzal, amit igazán szeretne.

Oláh Gergő néha még mindig alig hiszi el, hogy megnyerte az X-Faktor harmadik szériáját, ahol örök barátságot kötött Fehér Zoltánnal. A verseny alatt éjjel-nappal rendelkezésükre állt egy próbaterem, ahová bármikor bemehettek énekelni, és ezt a lehetőséget ők alaposan kihasználták. A produkció végeztével Gergővel fut a szekér, míg barátja ezt nem mondhatja el magáról.

- Sajnos olyannyira megviselt az, hogy nem tudok foglalkozni a zenével, hogy depressziós lettem, és most próbálok "kimászni" ebből a gödörből. Döntenem kellett, hogy vagy az énekléssel foglalkozom, és nem lesz fix jövedelmem, vagy pedig dolgozom és pénzt keresek, amiből eltartom a családomat. Igaz, hogy fájó szívvel, de az utóbbi lehetőségnél maradtam, így viszont lemondtam a zenéről, amit nehezen viselek - vallotta be Fehér Zoltán, akinek barátja, Oláh Gergő a mai napig alig hiszi el, hogy sorra meg tudja valósítani terveit.

- A napokban történt velem egy olyan dolog, amit azt hiszem, még nagyon sokáig nem fogok elfelejteni. Egy bevásárlóközpontban sétálgattam, és az egyik üzletben, amikor megláttam a saját lemezemet nagyon meghatódtam.De emindez kevés ahhoz, hogy megéljünk.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Június 08. 09:17, szombat | Bulvár

Virrasztás Tompos Kátya emlékére Budapesten

2024. Június 01. 08:15, szombat | Bulvár

Cápa a Balatonban? Egy Tiktot videó keltett riadalmat, volt, aki a nyaralását is lemondta

Az elmúlt napokban hatalmas port kavart egy videó, amelyen állítólag egy cápa hátuszonya látható a Balaton vizében – írja a sonline.hu.

2024. Május 30. 06:00, csütörtök | Bulvár

Helikopter-emlékművet avattak Veszprém mellett

2024. Május 28. 14:03, kedd | Bulvár

Mészáros Lőrinc betegszállító kisbuszt adományozott a bicskei szociális intézménynek

Mészáros Lőrinc - magánemberként - speciális betegszállító kisbuszt adományozott kedden a bicskei Egyesített Családsegítő és Gondozási Központ - Kapcsolat Központnak.