Városlista
2024. április 18, csütörtök - Andrea

Hírek

2019. December 29. 18:05, vasárnap | Belföld
Forrás: infovárosok - illusztráció: police.hu

Két autótolvajt is fogtak Borsodban, a kocsik is meglettek

Két autótolvajt is fogtak Borsodban, a kocsik is meglettek

Két ellopott autót is visszaadtak jogos tulajdonosainak a borsodi egyenruhások.

Még be sem jelentette a kazincbarcikai sértett, hogy ellopták az autóját, amikor a Miskolci Rendőrkapitányság munkatársai felhívták, hogy megtalálták a járművet – közölte a rendőrség oldalán.

Kifejtve, hogy az egyenruhások szombaton 3 óra 30 perc körül ellenőriztek egy autót Miskolcon. Az autó sofőrje legendagyártással akarta becsapni a járőröket, de végül már a helyszínen beismerte, hogy a kocsit Kazincbarcikáról tulajdonította el, pár órával ezelőtt. Az ügyben lopás bűntett megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást a Kazincbarcikai Rendőrkapitányság egy 23 éves sajókazai férfival szemben.

Egy másik autót is visszaadtak a rendőrök miskolci tulajdonosának. A járművet még december 26-án 8 óra előtt vitték el Miskolcról. A bejelentést követően az adatgyűjtések eredményeként a kocsit, két nappal később a rendőrök meg is találták Bekecsen. A tulajdonos visszakapta a járművet, a rendőrség pedig lopás miatt nyomoz egyelőre ismeretlen elkövetővel szemben.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 18. 14:32, csütörtök | Belföld

Átadták a 33. számú főút 2x2 sávra bővített újabb szakaszát

Elkészült a 33. számú főút újabb szakasza, ezzel Debrecentől Látóképig 2x2 sávon közlekedhetnek a járművek - hangzott el az útszakasz csütörtöki átadó ünnepségén.

2024. Április 18. 14:30, csütörtök | Belföld

A kormány szerint a vendégmunkások nem fogják kiszorítani a magyarokat a magyar munkahelyekről

A vendégmunkások nem fogják kiszorítani a magyarokat a magyar munkahelyekről - mondta a Nemzetgazdasági Minisztérium foglalkoztatáspolitikáért felelős államtitkára csütörtökön a Kossuth rádió műsorában.

2024. Április 18. 14:29, csütörtök | Belföld

Magyarországon nőtt a második legnagyobb arányban a tisztán elektromos autók értékesítése márciusban

Magyarországon nőtt a második legnagyobb arányban a tisztán elektromos autók értékesítése márciusban - közölte az Energiaügyi Minisztérium (EM) csütörtökön a Facebook oldalán közzétett bejegyzésben.

2024. Április 18. 14:27, csütörtök | Belföld

Kis és közepes vállalkozók kaphatnak teret az eMagon

Együttműködést kötött a VOSZ és az eMAG a magyar kkv-k online értékesítési csatornáinak fejlesztésére