Városlista
2020. május 30, szombat - Zsanett, Janka

Hírek

2012. Október 10. 15:56, szerda | Helyi
Forrás: lvp / fotó: szentendrekc.hu

Kézilabda: ismét pályán a lányok és a fiúk

Kézilabda: ismét pályán a lányok és a fiúk

Hazai pályán fogadják a Szentendrei KC játékosai az Alba Régia KSE együttesét szombaton a Móricz tornacsarnokban, míg a Szentendrei NKE lányai Pécsre utaznak a bajnokságban.

Kikapott a hétvégén a Százhalombatta elleni bravúrt követően a Szentendrei KC kézilabda csapata a Veszprém kettes alakulatától. A veszprémiek nyolc góllal, 28-20-ra verték a KC játékosait. A fiúk szombaton javíthatnak 18 órakor ugyanis ismét pályára lépnek, ezúttal az Alba Régia KSE együttese ellen a Móricz tornacsarnokban.

A Szentendre EKE lányai a sorsolásnak köszönhetően két hetet pihenhettek, ám a nyolcadik helyen álló csapat ismét tétmeccset vív a PTE PEAC alakulatához Pécsre.

Ezek érdekelhetnek még

2020. Május 30. 12:09, szombat | Belföld

Minden eddiginél többen kérték márciusban a csokot

Minden eddiginél többen igényelték márciusban a családi otthonteremtési kedvezményt (csok) - írta a Magyar Nemzet szombaton.

2020. Május 30. 11:03, szombat | Külföld

Washington megszünteti kapcsolatait a WHO-val és visszavonja Hongkong különleges kereskedelmi státusát

Washington megszünteti minden kapcsolatát az Egészségügyi Világszervezettel (WHO), valamint a kínai jogsértés miatt visszavonja Hongkong különleges kereskedelmi státusát

2020. Május 30. 10:09, szombat | Belföld

Megfelelő intézkedésekkel minimális a fertőzésveszély a repülőgépeken

A légiközlekedésben bevezetett egészségügyi intézkedésekkel minimálisra csökkenthető annak az esélye, hogy valaki egy légi járaton fertőződjön meg koronavírussal

2020. Május 30. 09:07, szombat | Külföld

Olaszországban június 3-tól feloldják a tartományok közötti utazási korlátozást

Az olasz kormány a koronavírus miatti intézkedések oldásának korábbi ütemezéséhez tartja magát, és június 3-tól engedélyezi a tartományok közötti szabad mozgást az egészségügyi miniszter péntek esti közlése szerint.