Városlista
2024. április 25, csütörtök - Márk

Hírek

2015. Június 23. 07:00, kedd | Helyi
Forrás: Pilisi Parkerdő

Ki mit lát a kilátókból? - Pilisi Parkerdő fotópályázata nyereményekért

Ki mit lát a kilátókból? - Pilisi Parkerdő fotópályázata nyereményekért

Értékes nyereményekért zajlik a Pilisi Parkerdő új fotópályázata. Téma: Ki mit lát a kilátókból?

A június 12-én átadott Dévényi Antal-kilátóval együtt már hét kilátó várja a turistákat a Pilisi Parkerdő területén. A cél az, hogy minél többen megismerjék ezeket a kilátókat és az onnan nyíló kilátást – most pedig egy pályázatnak köszönhetően mindezt meg is oszthatják másokkal.

A 2015. június 20-ától augusztus 31-ig zajló fotópályázaton részt vevő kalandoroknak a nyár folyamán minimum öt kilátót vagy kiépített kilátópontot kell meghódítaniuk és mindezt képekkel dokumentálniuk. (A játékban résztvevő kilátók és kilátópontok: http://on.fb.me/1GupUOh)

A legszebb, legjobban sikerült, leghangulatosabb, a Pilis utánozhatatlan szépségét leghűebben visszaadó látképek közül választjuk majd ki azt a fotót/fotógalériát, ami a Pilisi Parkerdő Zrt. Facebook-oldalának borítóképe(i) lesz(nek) az elkövetkező időszakban.

A pályázatra beküldött képeket a Pilisi Parkerdő Zrt. Facebook-oldalán várjuk megosztásként vagy ugyanott privát üzenetben, a lehető legnagyobb felbontásban.

Nyeremények:

Az első helyezett nyereménye: háromnapos családi üdülés a Som-hegyi turistaházban (szállás 2 éjszakára, 2 felnőtt és 2 gyerek számára ellátás nélkül, 2016. augusztus 31-ig felhasználható)

A második helyezett nyereménye: éves családi bérlet a Budakeszi Vadasparkba (2 felnőtt és 2 gyerek számára) és egyszeri családi belépő a Budakeszi Vadaspark Kalandparkjába

A harmadik helyezett nyereménye: egyszeri családi belépő a Budakeszi Vadasparkba és a Budakeszi Vadaspark Kalandparkjába

A közönségdíjas nyereménye (a képre érkezett like-ok, kommentek és megosztások alapján): A mi erdőnk magazin éves előfizetés

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 25. 17:46, csütörtök | Belföld

MÁV: szombattól a második ütemmel folytatódik a tavaszi utómunkálat a győri fővonalon

Szombaton kezdődik a győri vasúti fővonal felújításának második utómunkálati szakasza; a május 9-ig tartó fázisban Bicske és Szárliget között végeznek munkálatokat - közölte a MÁV Zrt. csütörtökön az MTI-vel.

2024. Április 25. 17:45, csütörtök | Belföld

Visszatér a napos, száraz, kora nyárias idő április utolsó hétvégéjére

Visszatér a jellemzően napos, száraz, kora nyárias idő április utolsó hétvégéjén; a hőmérséklet csúcsértéke vasárnap már 25 Celsius-fok körül alakul, de a szél sokfelé lesz élénk -

2024. Április 25. 17:41, csütörtök | Belföld

Gulyás Gergely: a magyar kormány továbbra is békepárti

A magyar kormány továbbra is békepárti, ezen álláspontján az sem változtat, hogy NATO-szövetségesei nagy többsége nem az - mondta a Miniszterelnökséget vezető miniszter csütörtökön Budapesten, a Kormányinfón.