Városlista
2024. május 13, hétfő - Szervác

Hírek

2013. Április 28. 08:24, vasárnap | Helyi
Forrás: lvp

Ki Szentendre legkiválóbb pedagógusa - Pedagógia Díja felhívás

Ki Szentendre legkiválóbb pedagógusa - Pedagógia Díja felhívás

Idén is elismeri a városvezetés Szentendre pedagógusainak teljesítményét, valamint átadja a Szentendre Város Pedagógia Díjat. Az elismerésre május 2-áig lehet jelölteket javasolni.

A hagyományokhoz hűen Szentendre önkormányzata júniusban, a Pedagógusnapon ismét köszönti a városban oktató-nevelőként dolgozókat, valamint a Szentendre Város Pedagógia Díjjal elismeri a legkiválóbbat.

A kitüntetés azoknak a személyeknek és csoportoknak adományozható, akik kiemelkedő eredményeket értek el az óvodai, az iskolai és intézeti oktató-nevelő munkában, magas fokú pedagógiai és szakmai felkészültségük alapján élen járnak az újszerű és hatékony pedagógiai módszerek kidolgozásában és alkalmazásában, a tehetséggondozás és felzárkóztatás területén.

Minden évben egy pedagógus veheti át az elismerést, ezért a városvezetés kikéri a szentendreiek véleményét is, mely alapján majd a képviselő-testület dönt.

Javaslatot tehetnek:
a) a polgármester, a jegyző
b) a képviselők, a képviselők mellett működő bizottságok tagjai
c) szentendrei szakmai, civil szervezetek, egyesületek, intézmények,
d) legalább 10 szentendrei állandó lakhellyel rendelkező polgár.

A javaslatok beérkezési határideje: május 2. csütörtök 12 óra

A javaslat beadásának helyszíne: Szentendre Város Polgármesteri Hivatal iktatója, vagy Ügyfélszolgálati Irodája (2000 Szentendre, Városház tér 3.) A hivatal dolgozói kérik a javaslattevőket, hogy a méltatás szövegét maximum 10-15 gépelt sorban fogalmazzák meg a hivatal ügyfélszolgálati irodáján átvehető vagy a honlapról letölthető adatlapon.

A javaslatokat az adatlap kitöltése után e-mail-ben is el lehet küldeni a kadar.kristof@ph.szentendre.hu elektronikus címre.

Csak a méltatással ellátott javaslatot fogadja el a hivatal! További felvilágosítást kérhetnek Kádár Kristóf kommunikációs referenstől a Polgármesteri Hivatalban a 26/503-371-es telefonszámon.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 13. 09:20, hétfő | Bulvár

Benézett a nappaliba a kamion

Lesodródott a 64-es főútról, átszakította a drótkerítést és a családi ház oldalába csapódott egy rakomány nélküli nyerges vontató múlt héten Enying Fő utcáján.

2024. Május 13. 06:00, hétfő | Belföld

Naposan indul a hét, majd megnő a záporok, zivatarok esélye

Napos idő várható gomolyfelhőkkel a hét első felében, 19-25 Celsius-fokos csúcshőmérsékletekkel, majd megnő a záporok, zivatarok esélye - derül ki a HungaroMet Zrt. előrejelzéséből, amelyet vasárnap juttattak el az MTI-hez.

2024. Május 13. 06:00, hétfő | Sport

Férfi kézilabda vb-selejtező - A magyar válogatott kettős győzelemmel jutott ki a tornára

Az olimpiai kvótás magyar férfi kézilabda-válogatott kettős győzelemmel jutott ki a jövő évi világbajnokságra, mivel 36-23-ra nyert Litvánia ellen a selejtező vasárnapi visszavágóján, Veszprémben.

2024. Május 13. 06:00, hétfő | Sport

Tour de Hongrie - Poelsé a záróetap, Nys az első belga sárga trikós, Dina a legjobb magyar

Thibau Nys nyerte a 45. Tour de Hongrie országúti kerékpáros körversenyt, amelynek vasárnapi zárószakaszán Wout Poels diadalmaskodott.