Városlista
2020. május 30, szombat - Zsanett, Janka

Hírek

2012. Október 11. 12:37, csütörtök | Helyi

Kiállítás Boromisza Tibor emlékére

Kiállítás Boromisza Tibor emlékére

Boromisza Tibor tiszteletére és emlékére rendez kiállítást a Ferenczy Múzeum a MűvészetMalomban, ahol október 18-án nyílik meg a festő tárlata.

Október 18-án 16 órakor nyílik meg Boromisza Tibor emlékkiállítása a szentendrei MűvészetMalom éjszaki szárnyában a Pest Megyei Múzeumok Igazgatósága – Ferenczy Múzeum szervezésében. A megnyitón köszöntőt mond Kálnoki-Gyöngyössy Márton, egyetemi docens, megyei múzeumigazgató és Dietz Ferenc polgármester. A tárlatot ezt követően Lázár János Miniszterelnökséget vezető államtitkár és Szűcs György művészettörténész, a Magyar Nemzeti Galéria főigazgató-helyettesen nyitja meg. A kiállítás február 6-ig tekinthető majd meg hétfő kivételével 10-től 18 óráig.

Ezek érdekelhetnek még

2020. Május 30. 15:03, szombat | Belföld

Négyen kapnak vérplazmakezelést

Pillanatnyilag négy - eredetileg súlyos és krónikus - betegen alkalmazzák a vérplazmás kezelést a koronavírus ellen kísérleti terápiaként.

2020. Május 30. 14:01, szombat | Külföld

Franciaországban 109 gócpontot tártak fel a karantén feloldása óta, de a járvány nem kapott új erőre

Franciaországban a nyolc hétig tartott általános karantén május 11-i fokozatos feloldásának kezdete óta 109 új gócpontot tártak fel az egészségügyi hatóságok, de egyikből sem terjedt tovább a járvány

2020. Május 30. 13:00, szombat | Sport

Kiderült, hogy ki volt a legjobban kereső sportoló az elmúlt egy évben

A 20-szoros Grand Slam-győztes teniszcsillag Roger Federer volt a legjobban kereső sportoló az elmúlt egy évben, derült ki a Forbes magazin felmérésből.

2020. Május 30. 12:09, szombat | Belföld

Minden eddiginél többen kérték márciusban a csokot

Minden eddiginél többen igényelték márciusban a családi otthonteremtési kedvezményt (csok) - írta a Magyar Nemzet szombaton.