Városlista
2024. április 25, csütörtök - Márk

Hírek

2012. December 12. 11:34, szerda | Helyi
Forrás: lvp

Kié a legszebb adventi koszorú? – játék

Kié a legszebb adventi koszorú? – játék

Keressük a legszebb adventi koszorút! Ha úgy érzi, hogy az Öné az, akkor nem kell mást tennie, csak lefotóznia és elküldenie számunkra! Olvasóink pedig szavaznak a szebbnél szebbre. Új játék az InfoSzentendre.hu-val!

Nevetni jó! vicces fotóversenyünket követően új játékra hívjuk Olvasóinkat! Ezúttal az év legszebb adventi koszorúját keressük! A karácsony előtti időszak egyik legszebb dísze az adventi koszorú, de, hogy kié is a legszebb, erre keressük a választ Olvasóink segítségével!

Versenyünkön természetesen ezúttal is értékes ajándékokat lehet nyerni. A legtöbb szavazatot kapó koszorú tulajdonosa egy kétszemélyes vacsorát nyer a Pisztráng Sziget felajánlásának köszönhetően. A második legtöbb voksot begyűjtő adventi dísz birtokosa egy 10 alkalmas forró csoki bérletet kap az Édeni Édességek jóvoltából, míg a harmadik helyezet 2 darab jegyet a Jegesmaci és barátai bábelőadásra az Almafa Gyerekház felajánlásában.

Jó játékot és sok szavazatot kívánunk!

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 25. 17:46, csütörtök | Belföld

MÁV: szombattól a második ütemmel folytatódik a tavaszi utómunkálat a győri fővonalon

Szombaton kezdődik a győri vasúti fővonal felújításának második utómunkálati szakasza; a május 9-ig tartó fázisban Bicske és Szárliget között végeznek munkálatokat - közölte a MÁV Zrt. csütörtökön az MTI-vel.

2024. Április 25. 17:45, csütörtök | Belföld

Visszatér a napos, száraz, kora nyárias idő április utolsó hétvégéjére

Visszatér a jellemzően napos, száraz, kora nyárias idő április utolsó hétvégéjén; a hőmérséklet csúcsértéke vasárnap már 25 Celsius-fok körül alakul, de a szél sokfelé lesz élénk -

2024. Április 25. 17:41, csütörtök | Belföld

Gulyás Gergely: a magyar kormány továbbra is békepárti

A magyar kormány továbbra is békepárti, ezen álláspontján az sem változtat, hogy NATO-szövetségesei nagy többsége nem az - mondta a Miniszterelnökséget vezető miniszter csütörtökön Budapesten, a Kormányinfón.