Városlista
2024. április 23, kedd - Béla

Hírek

2020. Október 02. 12:58, péntek | Belföld
Forrás: infovárosok

Kislányt és látássérült unokabátyját tették boldoggá a rendőrök

Kislányt és látássérült unokabátyját tették boldoggá a rendőrök

Egy 6 éves kislányt és látássérült unokabátyját tették boldoggá a szigetszentmiklósi rendőrök, amikor visszaadták a gyermek nyáron ellopott tabletjét - közölte a rendőrség.

Unokahúgát lepte meg születésnapján a 30 éves látássérült férfi 2020 nyarán egy okos eszközzel. A kislány nagyon megszerette a tabletet, ám augusztus végén csak a hűlt helyével szembesült, nem találta a szekrényen, ahová előzőleg tette. A család az egész házat átnézte, de egyre erősebb volt a gyanú, hogy valaki elvitte a 75 ezer forintos készüléket, ezért feljelentést tettek a rendőrségen.

A szigetszentmiklósi nyomozók kiderítették, a kislány édesanyjának egyik barátnője vitte magával, az egyik látogatásakor egyszerűen becsúsztatta kézitáskájába a tabletet, majd elköszönt és hazament.

A 34 éves szigethalmi nőt elfogták, előállították. Kihallgatásán beismerte a bűncselekmény elkövetését, elmondása szerint tettét azóta nagyon megbánta, vele szemben lopás vétségének megalapozott gyanúja miatt folytatja le a további eljárást a Szigetszentmiklósi Rendőrkapitányság.

Az ellopott és megtalált tabletet a rendőrök visszaadták boldog tulajdonosának.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 23. 06:54, kedd | Belföld

Faültetési napot hirdet a 10 millió Fa civil szervezet

Április 22-e, a Föld napja alkalmából Nemzeti Faültetési Napot hirdet a 10 millió Fa civil szervezet országos közössége.

2024. Április 23. 06:52, kedd | Belföld

Rekordszámú jelentkező regisztrált az idei TeSzedd! hulladékgyűjtési akcióra

Rekordszámú jelentkező, több mint 100 ezer önkéntes regisztrált az idei TeSzedd! hulladékgyűjtési akcióra

2024. Április 23. 06:46, kedd | Belföld

Csaknem 200 ezer notebookot osztanak ki a nyári szünetig

A nyári szünet kezdetéig csaknem 194 ezer hordozható számítógépet juttatnak el az ötödik, a hatodik és a kilencedik évfolyamos diákoknak, valamint a köznevelési intézményeknek

2024. Április 22. 15:29, hétfő | Belföld

Orbán Viktor Nemesgörzsönyben indította el vidéki kampánykörútját

Országjárásra indult Orbán Viktor miniszterelnök, a Fidesz elnöke; a kampánykörút első állomásaként hétfőn a Veszprém megyei Nemesgörzsönyben gazdákkal találkozott