Városlista
2024. május 10, péntek - Ármin

Hírek

2014. Október 11. 08:00, szombat | Helyi
Forrás: lvp/szentendrei rendőrség

Kitüntetett térségi rendőrök és szentendrei polgárőrök

Kitüntetett térségi rendőrök és szentendrei polgárőrök

Példás helyállásért adott át kitüntetéseket a megyei főkapitányság, míg a Hónap rendőre címet adományozta több kollégájának is a szentendrei kapitányság a közelmúltban.

A Pest Megyei Rendőr-főkapitányság szeptember 25-ei állománygyűlésén dr. Mihály István. dandártábornok megyei rendőrfőkapitány kiemelkedő szakmai munkája elismeréseként „Példás helytállásért” emlékplakettet adományozott Poór István törzszászlósnak, Leányfalu körzeti megbízottjának, Kárász Ádám törzsőrmesternek és Hendrik Benjámin törzsőrmesternek, a Pomázi Rendőrőrs járőreinek, valamint a Szentendrei Polgárőrségnek.

A Szentendrei Rendőrkapitányság október 6-án megtartott állománygyűlésén Kovács László alezredes kapitányságvezető kiváló munkája elismeréseként a „Hónap rendőre” címben részesítette Harkai Richárdné közalkalmazottat, Barics Erzsébet főtörzsőrmester vizsgálót, Nagy Imre főtörzsőrmester nyomozót, Károlyi József főtörzszászlós visegrádi járőrvezetőt, Rózsavölgyi Mihály zászlós járőrvezetőt, Barna Szabolcs főtörzsőrmester budakalászi körzeti megbízottat, Papp István főtörzszászlós nyomozót és Fekete Krisztián Károly törzszászlós csobánkai körzeti megbízottat.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 10. 06:00, péntek | Belföld

Hszi Csin-ping: Kína és Magyarország mindig barátok voltak

Kína és Magyarország mindig barátok voltak, de történelmük során most a legjobb a kapcsolat a két ország között - jelentette ki Hszi Csin-ping, a Kínai Népköztársaság elnöke csütörtökön Budapesten.

2024. Május 10. 06:00, péntek | Belföld

Orbán Viktor: támogatjuk a kínai békekezdeményezést

Támogatásáról biztosította az ukrajnai konfliktus lezárását célzó kínai békekezdeményezést csütörtökön, a Hszi Csin-ping kínai államfővel közösen tett sajtónyilatkozatában Orbán Viktor miniszterelnök.

2024. Május 10. 06:00, péntek | Kék hírek

Állást hirdető munkáltatókat vizsgált a NAV

A Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) az elektronikus álláskereső platformok hirdetményei nyomán is vizsgálja, hogy a foglalkoztatók betartják-e a dolgozók bejelentésének szabályait - közölte a hivatal csütörtökön az MTI-vel.

2024. Május 09. 13:30, csütörtök | Bulvár

Teniszpálya alatt találták meg a ferencesek 500 éve eltűnt templomát Visegrádon

A Zsigmond király idején épült Szűz Mária templom romjait találták meg egy teniszpálya alatt, a visegrádi műemlékegyüttes újjászületését megelőző régészeti feltárás során.