Városlista
2024. május 5, vasárnap - Györgyi

Hírek

2013. Január 17. 12:32, csütörtök | Helyi
Forrás: lvp / fotó: illusztráció

Kivitelező-választás a térség csatornázásához

Kivitelező-választás a térség csatornázásához

Január végéig kiválasztja és leszerződik a Dunakanyari Csatornamű Vízgazdálkodási Társulat a Szentendrei szennyvíz-agglomerációhoz tartozó települések csatornahálózatának bővítésére a leendő mérnökkel és kivitelezővel.

A Szentendrei szennyvíz-agglomerációhoz tartozó települések csatornahálózatának bővítésére kiírt pályázathoz a kivitelezésre vonatkozó közbeszerzési dokumentációt már decemberben benyújtotta Szentendre, Leányfalu, Tahitótfalu, Pócsmegyer és Szigetmonostor. A települések által még 2010 szeptemberében megalakított Dunakanyari Csatornázási Társulás pedig január végéig kiválasztja a beruházás kivitelezőjét, mérnökét és le is szerződik velük. A közbeszerzési eljárás elhúzódása miatt azonban várhatóan csak 2014-ben kezdődhet meg a tényleges építkezési munka.

A térségi beruházás több mint 3 és fél milliárd forintból valósul meg, melyet 85 százalékban az unió támogat. A fennmaradó összegre állami támogatást is igényelt a társulás, az egyeztetéseknek köszönhetően pedig mintegy 483 millió forint vissza nem térítendő és 27,3 millió visszatérítendő támogatás nyert a régió.

A Dunakanyari Csatornamű Vízgazdálkodási Társulat felhívása:

Tisztelt Lakosság!
Értesítjük Önöket, hogy a Dunakanyari Csatornamű Vízgazdálkodási Társulat, valamint az OTP Bank elkészítette a hátralékos fizetők listáját. Sajnálattal állapítottuk meg, hogy mind az LTP-be fizetőknél, mind az egyéb módon fizető érdekelteknél nagy összegű, több hónapos elmaradások mutatkoznak.

Felhívnánk szíves figyelmüket, hogy amennyiben a Társulat felszólítása ellenére sem történik meg a hátralék rendezése, úgy az önkormányzat adók módjára behajtja az elmaradt követelést.

A rendszeres havi fizetés nagyon fontos, főleg az LTP tulajdonosok esetében, mivel az állami támogatás csak abban az esetben jár a befizetett betétek után, ha a havi rendszeres fizetés biztosított.

Ezúton szeretnénk megköszönni azon érintettek hozzáállását, akik ez idáig is eleget tettek kötelezettségüknek. A projekt sikere mindannyiunk közös célja, melyhez elengedhetetlen az Önök együttműködése.

A Dunakanyari Csatornamű Vízgazdálkodási Társulat OTP Lakástakarékpénztár szerződéssel rendelkező tagjai a befizetéshez szükséges csekkeket az OTP-től előreláthatólag 2013.január közepén kapják meg. Csekket csak azok kapnak akik a szerződés aláírásakor ezt a befizetési módot választották. Fizetési mód módosítást a szerződő bármelyik OTP fiókban kérhet .

Amennyiben bárkinek kérdése merül fel befizetett / elmaradt hozzájárulása kapcsán, úgy kérem, szíveskedjenek a Társulatot keresni az alábbi elérhetőségek egyikén:
• Név: Dunakanyari Csatornamű Vízgazdálkodási Társulat
• Cím: 2015 Szigetmonostor, Nagydunasétány (Alsógödi Révház)
• Ügyintéző: Rózsa Ferencné 06-20/ 549-5966
• Ügyfélfogadás: Szerda: 14-18 óráig
• Email: sztarsulat@gmail.com

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 04. 08:35, szombat | Sport

Férfi divízió I/A-vb - Hosszabbításban győzelem az olaszok ellen, szombaton dől el a feljutás

A magyar férfi jégkorong-válogatott hosszabbítás után 3-2-re legyőzte a házigazda olasz csapatot pénteken a bolzanói divízió I/A-világbajnokság negyedik fordulójában.

2024. Május 04. 06:00, szombat | Belföld

Szijjártó Péter szerint az elmúlt években a magyar külpolitika mindig a jó válaszokat találta meg

Az elmúlt évek súlyos kihívásai során a magyar külpolitika mindig a jó válaszokat találta meg, eközben Brüsszel kudarcot vallott a válságokra történő reagálás során

2024. Május 04. 06:00, szombat | Belföld

A Fidesz és a KDNP összes vezető politikusa az országot járja majd a következő hetekben

Megkezdjük a valaha volt legnagyobb, legerősebb európai parlamenti kampány második szakaszát, a Fidesz és a KDNP összes vezető politikusa az országot járja majd a következő hetekben