Városlista
2024. május 1, szerda - Fülöp

Hírek

2013. Január 29. 08:18, kedd | Helyi
Forrás: Rendőrség / fotó: illusztráció

Köd, csúszós út és akár ónos eső – ez vár ránk ma

Köd, csúszós út és akár ónos eső – ez vár ránk ma

Ködös, párás a reggel a megye nagy részén, a látótávolság helyenként jelentősen lecsökkent. A nedves útburkolaton fokozott óvatossággal közlekedjenek, külterületen előfordulhatnak lefagyások.

Az Országos Meteorológiai Szolgálat előrejelzése szerint kedden erősen felhős vagy borult, párás időre számíthatunk, eleinte ködfoltokkal, itt-ott szitálással. Délelőtt főként délen, délkeleten napos időszakok is előfordulhatnak. Délutántól észak felől egyre többfelé várható csapadék: északkeleten, illetve a Tiszántúlon havazás, havas eső, néhol ónos eső, másutt eső, helyenként havas eső valószínű. Sokfelé megélénkül, néhol megerősödik a délnyugati szél. A hőmérséklet kora délután és késő este is általában -1, +4 fok között várható.

A rendőr-főkapitányság felhívja a figyelmet arra, hogy az utakon való biztonságos közlekedéshez téli gumikra, a megengedettnél lassabb haladásra, valamint a biztonsági öv használatára szükség van.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 30. 22:45, kedd | Helyi

Bucsi győzött a TCR Eastern Europe záró versenyén

Eseménydúsan és látványosan zárult az MNASZ Autós Gyorsasági Szakágának versenyzői számára, a 2024-es szezonnyitó Laptiming Kupa.

2024. Május 01. 09:19, szerda | Belföld

20 éve csatlakozott Magyarország az Európai Unióhoz

Hosszú évek után teljesült a magyarok vágya, most mégis sokan szkeptikusan a csatlakozás helyességét illetően.

2024. Április 30. 22:40, kedd | Sport

Bucsi győzött a TCR Eastern Europe záró versenyén

Eseménydúsan és látványosan zárult az MNASZ Autós Gyorsasági Szakágának versenyzői számára, a 2024-es szezonnyitó Laptiming Kupa. A Balaton Park Circuit magyar vonatkozású legnagyobb sikere, Bucsi Attila szereplése a versenyhétvégén a

2024. Április 30. 19:14, kedd | Sport

Gender Tamás Junior a Circuit Du Val D\'Argenton versenypályán versenyzett

Sok nehézség ellenére is elődöntőben a franciaországi Európa-bajnokságon!