Városlista
2024. április 24, szerda - György

Hírek

2021. Február 06. 09:37, szombat | Belföld
Forrás: mti/police.hu

Kokainkereskedőket fogtak el Kecskeméten - VIDEÓ

Kokainkereskedőket fogtak el Kecskeméten - VIDEÓ

Kokainkereskedőket leplezett le és fogott el a rendőrség Kecskeméten - tette közzé szombat reggel a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda (NNI) a police.hu oldalon.

Az NNI miskolci nyomozói kábítószer-kereskedelem bűntettének megalapozott gyanúja miatt eljárást folytatnak két férfi ellen, aki Kecskeméten és Budapesten árulta a drogot - írták.

A 31 éves budapesti G. Károly január 9-én megjelent F. Krisztián kecskeméti lakásán, ahol feltehetően kábítószert vásárolt, majd távozott. Az autóját még a város belterületén megállították, és mobiltelefonokat, átlátszó vákuumozott fóliában 210 gramm fehér port, egy kis zacskóban pedig zöld, kábítószergyanús anyagot találtak és foglaltak le - áll a közleményben.

Házkutatást tartottak F. Krisztiánnál is, aki - amikor a rendőröket meglátta - kidobott egy dobozt az erkélyről az udvarra. A rendőrök a lakásban és az udvaron több csomagban összesen 790 gramm fehér, kábítószergyanús anyagot, egy maroklőfegyvert, több mint 13 millió forintot, fóliázógépet és vákuumfóliákat találtak.

A szakértői szakvélemény szerint a lefoglalt kokain feketepiaci értéke 25 millió forint.

A nyomozók a két férfit őrizetbe vették, és a bíróság elrendelte a letartóztatásukat.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 23. 12:07, kedd | Belföld

Szijjártó Péter: újabb légijárat indul nyártól Magyarország és Kína között

Újabb légijárat indul Magyarország és Kína között, idén nyártól már egy hatodik kínai nagyváros, Hszian is közvetlenül elérhető lesz Budapestről

2024. Április 23. 12:03, kedd | Belföld

Varga Mihály: az IMF is megerősítette, a magyar gazdaság idén visszatér a növekedési pályára

Az Európai Bizottság után a Nemzetközi Valutaalap (IMF) is megerősítette: a magyar gazdaság idén visszatér a növekedési pályára, jövőre az uniós rangsor élmezőnyében lehet

2024. Április 23. 06:54, kedd | Belföld

Faültetési napot hirdet a 10 millió Fa civil szervezet

Április 22-e, a Föld napja alkalmából Nemzeti Faültetési Napot hirdet a 10 millió Fa civil szervezet országos közössége.