Városlista
2024. április 26, péntek - Ervin

Hírek

2012. Február 16. 08:03, csütörtök | Bulvár
Forrás: Stop.hu/Új Ász

Kőkemény: továbbjutott a Megasztárban, majd felhívták: mégsem

Kőkemény: továbbjutott a Megasztárban, majd felhívták: mégsem

Bach Szilvia humorista lánya, Danics Dóra bekerült a Megasztár legjobb 24 versenyzője közé, akik szinte már ott állnak az élő műsor kapujában.

Egy váratlan telefonhívás azonban szertefosztotta Dóra álmait: közölték vele, hogy mégsem jutott be a legjobbak közé.

- Dóra minden rostán túljutott! Aztán eljött a nap, amikor a legjobb 24 közé jutásért állt a színpadra az ítészek elé. Meg is tette a magáét, hárman a zsűritagok közül megnyomták a gombot, kigyulladtak a zöld lámpák, mindenki gratulált neki a stábtagok közül - árulta el az Új Ásznak a versenyző egyik közeli barátja, majd hevesen folytatta.

- Ezek után szegénykém nagy boldogan tervezgette a napjait, már azt is kitalálta, hogy milyen dalokat visz a párbajra. Majd két héttel a meghallgatás után felhívták telefonon és közölték vele: mégsem jutott be a legjobbak közé. Később megtudtuk, hogy állítólag nem is 24 embert választott ki aznap a zsűri, hanem sokkal többet, hogy az ítészekkel együtt a produkció vezetősége is választhasson a versenyzők közül. De akkor miért nem mondták meg előre, hogy aki továbbjut, még nem biztos, hogy bekerül a legjobbak közé? Nem értem, hogyan lehet így játszani az emberek lelkével! Ez olyan, mintha valaki megkapná álmai állásajánlatát, de a munkakezdés előtt egy nappal felhívnák, hogy bocsi, mégsem te fogod betölteni a helyet. Ennél nagyobb gerinctelenséget elképzelni sem lehet - szögezte le Dóráék barátja.

Koltay Tamás, a TV2 szóvivője a következőképpen reagált a vádakra:

- Érthető, hogy érzékenyen érinti őket, ha a sok munka és felkészülés ellenére mégsem jutnak be a legjobb huszonnégy közé. Idén minden eddiginél több kiváló énekes csatlakozott a tehetségkutatóhoz, a Megasztár szabályai szerint azonban csak azok az énekesek mérhetik össze tudásukat a párbajepizódokban, akiknél a zsűri egyértelműen kijelenti, hogy bejutottak a 24-be, illetve akik legalább három igent kaptak, és a zsűri utólag beválogatja őket a legjobb 24 közé. Danics Dóra három igent kapott, ám végül a zsűri úgy döntött, hogy a produkciója alapján nem folytathatja a versenyt - mondta el a TV2 szóvivője.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 25. 06:00, csütörtök | Bulvár

Elszabadult katonalovak okoztak sérüléseket és károkat Londonban

Elszabadult katonalovak okoztak személyi sérüléseket és jelentős anyagi károkat szerdán London belvárosában. Három sérült katonát és egy civilt kórházba kellett szállítani.

2024. Április 23. 06:43, kedd | Bulvár

A szicíliai maffiavezér álnéven udvarolt nőknek a közösségi oldalakon

Agglegény orvosként regisztrálta magát, és nőkkel keresett kapcsolatot a legnagyobb közösségi oldalakon Mattia Messina Denaro, a Cosa Nostra szicíliai maffiaszervezet volt vezetője - hozták nyilvánosságra a hatóságok hétfőn.

2024. Április 21. 11:26, vasárnap | Bulvár

Médiakutató: korszakalkotó a Delta mesterséges intelligenciával alkotott műsorvezetőjének megjelenése

Korszakalkotónak nevezte a köztelevízió Delta című műsora mesterséges intelligenciával alkotott szereplőjének felbukkanását Szűts Zoltán médiakutató az M1 aktuális csatorna Ma reggel című műsorában vasárnap.

2024. Április 20. 09:47, szombat | Bulvár

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából Csepelen

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából a főváros XXI. kerületében, Csepelen, a Kossuth Lajos utcában pénteken. A gyermeket a mentők kórházba vitték.