Városlista
2024. április 16, kedd - Csongor

Hírek

2020. November 21. 06:00, szombat | Kék hírek
Forrás: mti

Konyhakéssel a szatyrában indult rabolni egy ózdi férfi

Konyhakéssel a szatyrában indult rabolni egy ózdi férfi

Konyhakéssel a szatyrában indult rabolni egy 32 éves ózdi férfi, elfogták, felfegyverkezve elkövetett rablás bűntette miatt indult ellen eljárás, az ügyészség pedig letartóztatására tett indítványt

- közölte a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Főügyészség az MTI-vel pénteken.

A férfi, szatyrában egy harminc centiméteres konyhakéssel, bement egy ózdi trafikba, hogy pénzt szerezzen. Tudta, hogy az üzletben kamera működik, ezért, hogy a felismerését nehezítse, a farmernadrágjára melegítőnadrágot húzott, míg felső testére több pulóvert vett fel, az arcát szájmaszkkal, fejét pedig kapucnival eltakarta.

Az üzlethelyiségbe belépve, elővette a konyhakést, és azt maga előtt tartva, felszólította a pénztárosnőt, hogy azonnal adja át a pénzt. A nő megrémült, kinyitotta a kasszát, és több mint 150 ezer forintot átadott a rablónak, aki futva elmenekült, később a cselekmény során viselt kapucnis pulóvert és melegítőnadrágot elégette.

A rendőrök elfogták, az ügyészség a büntetett előéletű, többszörös és különös visszaesőnek minősülő gyanúsított letartóztatására tett indítványt.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 16. 07:51, kedd | Kék hírek

Drogterjesztői hálózatot számolt fel a rendőrség

Drogterjesztői hálózatot számolt fel egy időben, több összehangolt rajtaütéssel a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda (KR NNI), a Terrorelhárítási Központ (TEK) műveleti egysége és a Pest vármegyei rendőrség

2024. Április 15. 14:14, hétfő | Kék hírek

Pillangókéssel szúrta meg, belehalt - Videó

Vádat emeltek az Erzsébet téri halálos késelés ügyében.

2024. Április 12. 14:19, péntek | Kék hírek

Több mint ezer liter alkoholos italt találtak a pénzügyőrök Nagylaknál

Több mint ezer liter alkoholos italt, valamint cigarettát találtak a pénzügyőrök Nagylaknál egy román furgonban - tájékoztatta Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) pénteken az MTI-t.