Városlista
2021. május 11, kedd - Ferenc

Hírek

2016. Szeptember 30. 09:00, péntek | Helyi
Forrás: Szentendrei Rendőrkapitányság

Kórházba való szállításban segítettek a rendőrök

Kórházba való szállításban segítettek a rendőrök

A Szentendrei Rk. Közlekedésrendészeti Osztályának két járőre szeptember 23-án az éjszakai órákban közúti igazoltatás során intézkedés alá vontak egy gépkocsit.

A gépkocsi vezetője elmondta, hogy a három éves gyermekükkel Budapestre sietnek, mivel a gyermekük lázgörcsös állapotba került.

A két járőr a szolgálati autóval, a gyermek kritikus állapotára tekintettel, a kisfiút és édesanyját a Tevékenység-irányítási Központ tájékoztatása és engedélye után egy budapesti gyerekkórházba szállította, ahol a szükséges orvosi ellátást időben megkapta.

Ha érdekelnek a hasonló tartalmú cikkek, lájkold a Facebook oldalunkat: Infováros Szentendre ... és ne felejtsd el a cikket megosztani az ismerőseiddel, hogy ők is elolvashassák azt.

Ezek érdekelhetnek még

2021. Május 10. 19:03, hétfő | Belföld

Már foglalhatnak időpontot online a regisztrált 16-18 évesek

Hétfőtől már az érvényes regisztrációval rendelkező 16-18 évesek is foglalhatnak időpontot online a koronavírus elleni oltásra, a több mint 84 ezer jogosultat sms-ben értesítik a lehetőségről

2021. Május 10. 18:10, hétfő | Kék hírek

Százmilliós adócsalás miatt vádat emeltek egy tatai cég vezetője ellen

Különösen nagy vagyoni hátrányt okozó, üzletszerűen elkövetett költségvetési csalás miatt vádat emelt a Komárom-Esztergom Megyei Főügyészség egy férfival szemben,

2021. Május 10. 17:09, hétfő | Belföld

Csak a világháborúk és 1956 állította a mostanihoz hasonló kihívás elé a mentőket

Csak a világháborúk és az 1956-os forradalom állította a mostani járványhoz mérhető kihívás elé a mentőszolgálatot - mondta az Országos Mentőszolgálat (OMSZ) főigazgatója az operatív törzs sajtótájékoztatóján hétfőn.

2021. Május 10. 16:06, hétfő | Külföld

Egy hétig titkolta három leopárdjának megszökését egy szafaripark

Egy héten át titkolta a nagyközönség elől három fiatal leopárdjának megszökését egy kelet-kínai szafaripark.