Városlista
2020. november 26, csütörtök - Virág

Hírek

2016. Szeptember 30. 09:00, péntek | Helyi
Forrás: Szentendrei Rendőrkapitányság

Kórházba való szállításban segítettek a rendőrök

Kórházba való szállításban segítettek a rendőrök

A Szentendrei Rk. Közlekedésrendészeti Osztályának két járőre szeptember 23-án az éjszakai órákban közúti igazoltatás során intézkedés alá vontak egy gépkocsit.

A gépkocsi vezetője elmondta, hogy a három éves gyermekükkel Budapestre sietnek, mivel a gyermekük lázgörcsös állapotba került.

A két járőr a szolgálati autóval, a gyermek kritikus állapotára tekintettel, a kisfiút és édesanyját a Tevékenység-irányítási Központ tájékoztatása és engedélye után egy budapesti gyerekkórházba szállította, ahol a szükséges orvosi ellátást időben megkapta.

Ha érdekelnek a hasonló tartalmú cikkek, lájkold a Facebook oldalunkat: Infováros Szentendre ... és ne felejtsd el a cikket megosztani az ismerőseiddel, hogy ők is elolvashassák azt.

Ezek érdekelhetnek még

2020. November 25. 20:08, szerda | Sport

Szeretnénk bebizonyítani, hogy van helyünk a férfiak között

Vogelék a Kanári-szigeteken zárják a szezont.

2020. November 25. 18:08, szerda | Belföld

Változik a járványgörbe, kevesebb pozitív esetet regisztráltak

A múlt heti adatokat tekintve látható, hogy változik a járványgörbe, az azt megelőző hetihez képest kevesebb pozitív esetet regisztráltak - közölte az országos tisztifőorvos az operatív törzs szerdai sajtótájékoztatóján.

2020. November 25. 17:10, szerda | Külföld

Rekordot döntött a járvány halálos áldozatainak napi száma Németországban

Minden korábbinál magasabbra emelkedett, és első alkalommal haladta meg a négyszázat a koronavírus halálos áldozatainak napi száma Németországban a Robert Koch közegészségügyi intézet (RKI) szerdai adatai szerint.

2020. November 25. 16:09, szerda | Belföld

Egymillió tabletta favipiravir ékezett Kínából

Újabb egymillió tabletta favipiravir érkezett Kínából szerda hajnalban - közölte Szijjártó Péter külügyminiszter a Facebook-oldalán közzétett videóban.