Városlista
2024. május 6, hétfő - Ivett

Hírek

2014. Január 03. 08:06, péntek | Helyi
Forrás: (x)

Különleges javítás és szakértelem – kerékpár, sí bolt és szerviz Szentendrén

Különleges javítás és szakértelem – kerékpár, sí bolt és szerviz Szentendrén

Minden, ami minőségi bicikli és sí - szervizelés, alkatrészek, felújítás, új kerékpárok, lécek javítása a világon különlegesen kézzel, mindezt kínálja Szentendrén a már 20 éve működő Balázs Kerékpárbolt és Sí Szerviz.

Két keréken
Balázs Kerékpárbolt és Sí Szerviz az ország középkategóriás boltjainak az élmezőnyébe tartozik, ami köszönhető annak, hogy kizárólag minőségi alkatrészeket felhasználva javítja a bicikliket. Nagy Balázs ügyvezető szerint mivel szervizből vált bolttá az üzlet, ezért szerelés specifikusan próbálják meg eladni az új kerékpárokat. A hozzáértésnek köszönhetően pedig az itt értékesített biciklik rendkívül megbízhatóak. A folyamatosan bővülő kínálat mellett minőségi alkatrészeket és bevált márkájú bicikliket árul a Balázs Kerékpárbolt. Az ügyvezető kifejtette, számukra rendkívül fontos, hogy megválogassák az alkatrészek és a kerékpárok minőségét is. Ezért bármilyen bicikli is találjon gazdára a Balázs Kerékpárbolt és Sí Szervizben, ahhoz a későbbiekben itt biztosan lesz alkatrész.

Balázs Kerékpárbolt és Sí Szerviz Szentendre

A bolt kölcsönző szolgáltatását is működtet, amit elsősorban a Szentendrére látogató turisták használnak ki. Szezonálisan rengeteg külföldi turista, itt dolgozó diplomata veszi igénybe a Balázs Kerékpárbolt és Sí Szerviz bérbicikli programját, így többek közt 8-10 fővel egy kaliforniai attasé csoportja, de egy 6 fős kínai delegáció is visszatérő vendég.

A javítás, értékesítés és kölcsönzés mellett pedig felújítással is foglalkozik az üzlet. Több veterán biciklit is felújított a Balázs Kerékpárbolt, amelyek közül kettő a közlekedési múzeumban látható.
Télen félárú a biciklik szervízelése!

Balázs Kerékpárbolt és Sí Szerviz Szentendre

Egy és két lécen
Egyedi módon kézzel javítja a síléceket, snowboardokat a Balázs Kerékpárbolt és Sí Szerviz, amit a világon csak néhányan tesznek meg. Nagy Balázs szerint a kézzel javítás előnye, hogy egyrészt az emberi tapasztalatot, sítechnikákat, fejletségi fokot figyelembe véve javítják, csiszolják, vaxolják, polírozzák a léceket, aminek köszönhetően - a gépekkel ellentétben – sokkal inkább a pályák és síelők adottságaihoz tudják igazítani. Így pedig akár a kezdőknek is jelentősen megkönnyítik a síelés megtanulását.

Túrák, rekreáció
A kerékpár, sí javítás, értékesítés mellett még túraszervezést, szabadidő eltöltés és rekreációs szolgáltatásokat is nyújt a Balázs Kerékpárbolt és Sí Szerviz! Két egyesületével pedig további kiegészítő programokat, versenyzési lehetőségeket és tanácsadást. A Hegyimazsolák Sportegyesület versenyzési lehetőségekben segít, míg a tavaly megalakult Dunakanyar Szabadidős Túra Kerékpáros Egyesület elsősorban szabadidős programokat nyújt, de több tag is Iron Man-ezik illetve triatlonozik. Utóbbi egyesület célja, hogy megpróbálja összefogni a környékbeli mozogni szeretőket, és elérhetővé tegyen számukra túrákat, szaktanácsokat adjon, akár kerékpározásban, futásban, úszásban, síelésben, evezésben. Mindezek mellett pedig sítáborokat is szervez.

Balázs Kerékpárbolt és Sí Szerviz Szentendre

Balázs Kerékpárbolt és Sí Szerviz története
Több mint húsz éve indult Szentendrén a Balázs Kerékpárbolt és Sí Szerviz története, amely 1991-ben még, mint javítóműhely kezdődött. Ezt követően 1993-ban boltnak köszönhetően új kerékpárokkal bővült a kínálat, majd 10 évig a 11-es út mellett várta a vásárlókat. 2004-től pedig már jelenlegi helyén az Előd utca 2/A szám alatt található. Közben összeszerelő bérmunkát is vállalt a cég nagy vállalatoknak és 2001-ben Tahitótfalun is megnyitotta kerékpárboltját, hogy ellássa a Dunakanyar felsőbb régióját és vonzáskörzetét. A kerékpárok mellett pedig 2009 óta bővült a kínálat a sílécek javításával is, amiben Nagy Balázs ügyvezető, hivatásos síoktató saját sípályás tapasztalatait is felhasználja.

További részeltek a biciklibolt honlapján.
www.balazskerekparbolt.hu
email: balazskerekparbolt@gmail.com
Szentendre, Előd utca 2/a
Tel: 26/312-111
Tahitótfalu, Szentendre út 16.
Tel: 26/385-820

Kapcsolódó galéria

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 06. 12:45, hétfő | Életmód

A Tavaszi nagytakarítás kampányban 1500 köbméter szeméttől tisztult meg a természet

Negyedik alkalommal rendezték meg idén a Tavaszi nagytakarítás - Takarítsuk ki együtt a természetet! kampányt

2024. Május 06. 12:44, hétfő | Belföld

Nagy Márton szerint Magyarország képes meghatározó szereplővé válni az űripar területén

Magyarországot gazdasági ökoszisztémája, infrastruktúrája és szellemi tőkéje egyaránt alkalmassá teszi arra, hogy meghatározó szereplővé váljon az űripar területén

2024. Május 06. 12:42, hétfő | Külföld

Nem hadászati nukleáris fegyverek bevetését imitáló hadgyakorlatot rendelt el az orosz elnök

Utasította az orosz fegyveres erők vezérkarát Vlagyimir Putyin orosz elnök, hogy készüljön fel egy olyan hadgyakorlatra, amelyen nem hadászati nukleáris fegyverek használatát fogják gyakorolni