Városlista
2024. május 14, kedd - Bonifác

Hírek

2014. Június 13. 08:15, péntek | Helyi
Forrás: MTI

Kupa négyes döntőben a szentendrei baseball csapat

Kupa négyes döntőben a szentendrei baseball csapat

Az Óbudai Baseball és Softball Egyesület pályáján rendezik meg a hétvégén a baseball Magyar Kupa négyes döntőjét, mely során a Szentendre Sleepwalkers játékosai is pályára lépnek.

A III. kerületi egyesület tájékoztatása szerint szombaton 11 órakor a házigazda Óbuda Warriors csap össze az Érd Aeros együttesével, 15 órától pedig a Szentendre Sleepwalkers játszik az Astros csapatával a fináléba jutásért. A kétszeres címvédő Jánossomorja Rascals nem került be a négyes döntőbe, egy körrel korábban épp a mostani házigazda búcsúztatta.

Az eseményre a belépés ingyenes, a közönséget a mérkőzések alatt folyamatosan tájékoztatják majd a szabályokról. A döntőre vasárnap 11 órakor kerül sor.

A baseball MK négyes döntőjét először rendezik meg a tavaly szeptember elején bemutatott, nemzetközi szabványoknak is megfelelő óbudai arénában.

Még több fotó a szentendrei baseball csapatról!

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 14. 15:11, kedd | Belföld

Orbán Viktor: háború és béke kérdésében ez a választás sorsdöntő lesz

Háború és béke kérdésében ez a választás sorsdöntő lesz - mondta a miniszterelnök kedden a Mol Poliol Komplexum tiszaújvárosi átadóján.

2024. Május 14. 15:09, kedd | Belföld

Rétvári Bence: Magyarországon a 10 ezer lakosra jutó orvosok száma meghaladja az OECD országok átlagát

Magyarországon a 10 ezer lakosra jutó orvosok száma meghaladja a legfejlettebb országok, az OECD-országok átlagát - mondta a Belügyminisztérium parlamenti államtitkára kedden Érden.

2024. Május 14. 15:06, kedd | Belföld

Nagy István: közös érdek a magyar bor sikere

2024. Május 14. 15:05, kedd | Belföld

Nagy Márton: az elektromos autózás jelenti a jövőt