Városlista
2024. május 21, kedd - Konstantin

Hírek

2013. Június 01. 08:00, szombat | Helyi
Forrás: lvp / fotó: illusztráció

Kutyás tábor nyárra az Árvácska Állatmenhelyen

Kutyás tábor nyárra az Árvácska Állatmenhelyen

Idén is megrendezi nyári kutyás táborát az Árvácska Állatmenhely, mely elméleti és gyakorlati állatvédelmi tudnivalókat ismertet fiataloknak. A programok közt egyebek mellett kutyás tréning és szellemi vetélkedő is lesz.

A kutyás tábor hétfőtől péntekig naponta délelőtt 9 és 12 óra 30 perc között várja az érdeklődőket a Szentendrei Árvácska Állatmenhelyen június 24-étől több turnusban. A programok közt állatvédelmi beszélgetések, elméleti és gyakorlati ismeretszerzés szerepel, melyekről szellemi vetélkedőn adhatnak számot játékos formában a résztvevők. Mindemellett kutyasétáltatás is lesz a környező mezőkön, patak parton a menhely önkéntes munkatársainak irányításával.

Ezenfelül a program része még kutya-tréning, bemutatók a kutyák és cicák gondozásáról, az örökbeadás gyakorlatáról, heti egy kirándulás egy másik állatmenhelyre, heti egy alkalommal lovaglással egybekötött kirándulás a közeli állatfarmra, kézművesség, rajzolás, falfestés.

Helyszín: Árvácska Állatmenhely, www.arvacska.hu - Szentendre, IZBÉG, Szentlászlói úton a város végét jelző táblánál jobbra

Heti turnusok: június 24-vel, július 1-vel és július 8-val kezdődő heteken

Jelentkezhetnek: általános iskolák felső tagozatos tanulói + középiskolás diákok is

Részvételi díj: 8000,- Ft/fő/hét (kirándulások költsége)

(A tábor díja magában foglalja a kézműves foglalkozások költségeit, valamint a két egész napos kirándulás költségét. Étkezést biztosítani nem tudunk.)

Egy turnusban maximum 10-12 fiatalt tudunk fogadni! A jelentkezések elfogadása érkezési sorrendben történik. A szervezők kérik, hogy csak 10 éven felüli gyermekek jelentkezzenek, az állatmenhely területe és a személyzet létszáma nem alkalmas fiatalabb gyerekek foglalkoztatására.

Jelentkezni lehet Horváth Ria, állatvédelmi felelősnél a horvatria@gmail.com emailcímen vagy a 20/220-0223-as telefonszámon.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 21. 10:49, kedd | Sport

A közép-európai FIA F4 bajnokság nyitóhétvégéje az új hazai pályán a Balaton Park Circuit-en

A mezőny nagy része már a hét közepén megkezdte a munkát. A GRT az autót hibátlanul felkészítette pilótánk pedig körről-körre alkalmazkodott az autóhoz és a körülményekhez, így magabiztosan vághattunk neki a hétvégének.

2024. Május 21. 10:02, kedd | Belföld

Éjfélkor jár le az szja jóváhagyásának határideje

Éjfélig lehet kiegészíteni, illetve elfogadni az szja-bevallási tervezetet, de nem éri meg az utolsó percekre hagyni.

2024. Május 21. 06:00, kedd | Életmód

Meteorológia: nagyon erős UV-B sugárzás várható kedden a Dél-Dunántúlon

Nagyon erős UV-B sugárzás várható kedden a Dél-Dunántúlon - közölte a HungaroMet Zrt. hétfőn.