Városlista
2024. május 11, szombat - Ferenc

Hírek

2013. Július 08. 08:52, hétfő | Helyi
Forrás: lvp

Leálló hivatal, washingtoni siker, világhírű darab - Heti hírek

Leálló hivatal, washingtoni siker, világhírű darab - Heti hírek

Leáll a szentendrei hivatal, hamarosan elkészül a pomázi út felújítása, gyűlnek a térképen a szentendrei trafikok, világhírű darabbal folytatódik a Szentendrei Teátrum és Nyár, szentendrei siker Washingtonban.

Leáll a szentendrei hivatal
Július 22-étől augusztus 16-áig igazgatási szünetet rendelt el a képviselő-testület a Szentendrei Közös Önkormányzati Hivatalban. Ez időszak alatt az ügyfélfogadás szünetel.

Hamarosan elkészül a Szentendre és Pomáz közti út felújítása
Befejezték az Új Széchenyi Terv keretében zajló Pest megyei útfelújítások közül az első projektet Soroksár és Örkény között, és a végéhez közeledik a Szentendrét Pomázzal összekötő, nagy forgalmú szakasz átépítése is.

Íme a szentendrei trafikok pontos helyei
Elindult a nemzetidohany.hu oldalon a trafikkereső szolgáltatás, mely megmutatja, hogy az adott településen hol vásárolható dohánytermék. Szentendrén még a térkép szerint nem teljes a lista.

Szentendrei Nagy Sportágválasztó

Idén már Szentendrén is lesz Nagy Sportágválasztó
Több mint 40 kipróbálható sportág egy helyszínen, edzőkkel, élsportolókkal, szakmai tanácsadással, mindezek várják az érdeklődőket majd ősszel a díjmentes, első Szentendrei Nagy Sportágválasztón.

Világhírű darab Szentendrén - folytatódik a Szentendrei Teátrum és Nyár
Udvaros Dorottya és László Zsolt, velük is találkozhat a közönség a héten, folytatódik ugyanis a Szentendrei Teátrum és Nyár, melynek következő programja A szív hídjai előadás illetve a Vujicsics Együttes koncertje.

Óriási siker a szentendrei Parasztház Washingtonban
Óriási siker arat a szentendrei skanzen szakemberei és művészei által kivitelezett Parasztház a Washingtonban zajló Smithsonian Folklife Festivalon.

Dunakanyarbeli kerékpártúra a nándorfehérvári csata emlékére
Idén is lezajlik az Amiért a harang szól - Nándorfehérvár 1456 című hagyományőrző kerékpártúra, amely július 21-én Budapestről indul és érinti Szentendrét, Leányfalut, Tahitótfalut, Dunabogdányt és Visegrádot is.

A nyár legjobb pillanatai fotóverseny - InfoSzentendre.hu

Keressük a legjobb nyári pillanatot! JÁTÉK
Továbbra is várjuk a legjobb nyári pillanatok fotóit új játékunkkal! A legtöbb szavazatot gyűjtő 20 ezer forintos ajándékutalványt nyer a Z+K Euro Kft. felajánlásában.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 11. 07:03, szombat | Bulvár

A Magna Carta egyik példányának vitrinjét próbálták összetörni környezetvédelmi aktivisták Londonban

Az angol-brit alkotmányosság ősi jogforrása, a Magna Carta egyik példányának tárolóját próbálták összetörni környezetvédelmi aktivisták pénteken a londoni brit nemzeti könyvtárban.

2024. Május 11. 07:02, szombat | Életmód

EU20 - Koncertek, futóverseny, családi programok az évfordulón

Egész napos fesztivállal, benne futóversennyel, koncertekkel, családi programokkal várják a közönséget május 12-én a fővárosi Szabadság téren Magyarország EU-csatlakozásának 20. évfordulója alkalmából.

2024. Május 11. 07:00, szombat | Belföld

Magyar-kínai együttműködés a vasúti járműgyártás területén

Együttműködési megállapodást írt alá az Acemil Zrt. a világ egyik legnagyobb mozdony- és motorvonat-gyártójával, a kínai CRRC Zhuzhou Locomotive Co. Ltd.-vel - tájékoztatta a magyar társaság pénteken az MTI-t.

2024. Május 11. 07:00, szombat | Külföld

Az Egyesült Államok újabb 400 millió dollár értékű hadifelszerelést küld Ukrajnába az orosz offenzíva elleni védekezéshez

Az Egyesült Államok 400 millió dollár (mintegy 170 milliárd forint) értékű újabb fegyverszállítmányt és katonai felszerelést küld az ukrán hadsereg számára, közvetlenül a hadszíntérre.