Városlista
2024. május 4, szombat - Mónika

Hírek

2014. Március 29. 07:50, szombat | Helyi
Forrás: lvp/Szentendrei rendőrség

Leányfalui ittas vezető, budakalászi garázda – vádemelés

Leányfalui ittas vezető, budakalászi garázda – vádemelés

Vádemelést javasol a szentendrei rendőrség az ellen a leányfalui férfi ellen, aki ittasan ült volán mögé. Az egyenruhások rajta kívül egy budakalászi garázdát is bíróság elé állítanak.

Ittas leányfalu vezetőt fogtak a szentendrei rendőrök
A 47 éves leányfalui H. Róbert gépkocsivezetőt február 14-én 1 óra 35 perckor Szentendrén, Dózsa György úton vonták intézkedés alá a rendőrök. Az ellenőrzés során a járőrök észlelték, hogy a férfi alkohol befolyása alatt áll, ezért vele szemben alkoholszondát alkalmaztak, amely pozitív eredményt mutatott. H. Róbert ellen járművezetés ittas állapotban vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult büntetőeljárás. Gyanúsítotti kihallgatása során a férfi elismerte a bűncselekmény elkövetését.
A Szentendrei Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya az ügyben befejezte a nyomozást és a keletkezett iratokat bíróság elé állítási javaslattal megküldték a Szentendrei Járási Ügyészség részére.

Fiatalokat vert a budakalászi férfi
A Szentendrei Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztálya folytatott eljárás garázdaság vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt I. Zoltán 51 éves budakalászi lakos ellen, aki még augusztus 22-én hajnali 1 óra körül szóváltásba keveredett két fiatal férfival a szentendrei Hév állomáson. A fiatalok elindultak a peronról az aluljáró irányába, de az 51 éves férfi követte őket és egyiküket több alkalommal megrúgta, valamint tarkón ütötte.
A budakalászi férfi ellen folytatott eljárást a szentendrei rendőrök a napokban befejezték és az ügy iratait vádemelési javaslattal megküldték a Szentendrei Járási Ügyészség részére.

Kapcsolódó cikkek:
Behúzta a kéziféket az utas, árokba hajtott az autó – vádemelés
Olajfestményeket, perzsaszőnyegeket vitt egy betörő Tahitótfalun
Gázpisztollyal lőtt, majd ütött egy 72 éves szentendrei férfi

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 04. 08:35, szombat | Sport

Férfi divízió I/A-vb - Hosszabbításban győzelem az olaszok ellen, szombaton dől el a feljutás

A magyar férfi jégkorong-válogatott hosszabbítás után 3-2-re legyőzte a házigazda olasz csapatot pénteken a bolzanói divízió I/A-világbajnokság negyedik fordulójában.

2024. Május 04. 06:00, szombat | Belföld

Szijjártó Péter szerint az elmúlt években a magyar külpolitika mindig a jó válaszokat találta meg

Az elmúlt évek súlyos kihívásai során a magyar külpolitika mindig a jó válaszokat találta meg, eközben Brüsszel kudarcot vallott a válságokra történő reagálás során

2024. Május 04. 06:00, szombat | Belföld

A Fidesz és a KDNP összes vezető politikusa az országot járja majd a következő hetekben

Megkezdjük a valaha volt legnagyobb, legerősebb európai parlamenti kampány második szakaszát, a Fidesz és a KDNP összes vezető politikusa az országot járja majd a következő hetekben